Video: Fajitas med wokstrimler a la Mexico
Fajitas med wokstrimler a la MexicoKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
20
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
250 gram Skinkyderlår
-
1 tsk Olie
-
1 tsk Stødt koriander
-
1 tsk Spidskommen
-
1 tsk Paprika
-
1 knsp Stødt chili
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
1 stk Løg
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
150 gram Cherrytomat
-
2 stk Forårsløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 bdt Frisk persille
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
0.25 stk Iceberg salat
-
250 gram Tortilla chips
-
1 deciliter Fromage frais
-
0.5 deciliter Syltede jalapeños
-
1 stk Chilipeber på glas
Rør en marinade af olie, krydderier og salt.
Vend kødet i marinaden og stil det i køleskabet.
Halver løget og skær det i tynde skiver.
Skær peberfrugten i tynde strimler.
Skær tomaterne i små stykker.
Snit forårsløgene fint, hak hvidløget fint og persillen groft.
Bland tomater, forårsløg, hvidløg og persille og smag til med salt og peber.
Snit icebergsalaten fint.
Varm tortillaerne.
Varm en pande ved kraftig varme.
Læg kødet på panden og lad det blive brunt, før det vendes.
Brun kødet på alle sider.
Samlet stegetid 1-1½ minut.
Læg kødet på en tallerken.
Svits løg og peberfrugt i ca. 2 minutter på panden.
Vend kødet i og smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tandoori kylling
Tandoorikylling Tag skindet af kyllingelårene, og rids et par gange i hvert stykke me...
Spinat med seranoskinke
Blanchér spinaten i letsaltet vand og lad den dryppe af. Hak skinken fint og varm olivenol...
Indiske frikadeller
1. Rør kødet med 1 tsk salt og rør ægget i. 2. Hak løg, hvidløg, ingefær og chili i en f...