Video: Søtunge med estragon
Søtunge med estragonKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
700 gram Søtunge
-
20 gram Smør
-
4 stk Gulerod
-
2 stk Porre
-
2 bdt Frisk estragon
-
800 gram Nye kartofler
-
20 gram Smør
-
1 tsk Havsalt
-
2 Peber
-
0.5 bdt Frisk persille
Søtungen fileteres i det ønskede antal portioner(ellers kan din fiskehandler gøre det for dig).
Gulerødder og porrer skæres i ca. 1 cm tykke strimler og skylles grundigt.
Varm ovnen til 200°C.
Lav et stykke madfolie til hver filet, stort nok til at hver enkelt filét kan pakkes ind sammen med grønsagerne.
Fordel gulerødder og porre i foliestykkerne.
Læg en søtungefilet i hvert stykke samt en klat smør, lidt salt, peber og estragon.
Pak folie om fisken så lukningerne vender opad.
Vask kartoflerne grundigt og kog dem i vand, ca. 20 minutter.
Når kartoflerne har kogt i 4-5 minutter sættes foliepakkerne i den forvarmede ovn og bages i ca. 15 minutter.
Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem i smør samt persille, salt og peber efter behag.
Fisken serveres i pakkerne, så de spisende selv får lov til at åbne dem.
Tip: brug helst folie, med madpapir indvendig.
Spørgsmål:
Vad står legro för.
Svar:
Företaget bakom Recept.se är Legro gartneri A/S som odlar kryddörter och grönsallad i krukor. Webbplatsen är en service för våra kunder.
Syftet med webbplatsen är att inspirera användaren att använda Legros färska kryddörter till både vardags och fest genom att skapa spännande, nyttiga och lätta recept.
Legros kryddörter säljs i de flesta av dagligvarukedjorna i Danmark samt i stora delar av Sverige.
Ansvarig för Recept.se:
Legro A/S och Wagawaga ApS
Mvh Tomas
recept.se
20/02-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Det fremgår ikke helt tydeligt, hvordan fisken skal pakkes ind. På billedet ser de ud til at være rullede. Det står der ikke noget om. 10cm * 10 cm stykke folie? Er det Neonfisk, som I har brugt. Nej undskyld, men med grøntsager og det hele, er det en anelse småt
Svar:
Du folder fileterne så passer det lidt bedre, men alt efter størrelse på fisken, må du selvfølgelig lave folien så det passer.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
09/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cevapcici
Cevapcici Sæt bønnerne i blød natten over og kog dem i nyt vand med laurbærblade og salt i...
Grydesteg af okse med ovnbagte kartofler, rodfrugter og rødløgskompot
Sådan laver du Grydesteg af okse med ovnbagte kartofler, rodfrugter og rødløgskompot Kryd...
Nem rødspætte
Nem rødspætteRødspætten krydres med salt og peber.Lægges derefter i et ildfast fad på en b...