Video: Tranebærbuddding
TranebærbudddingKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 20 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
2.5 deciliter Sukker
-
1 tsk Kanel
-
1 tsk Revet muskatnød
-
2.5 deciliter Skummetmælk
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
2 spsk Smør
-
5 deciliter Tranebær
-
0.5 deciliter Hvedemel
-
1 deciliter Sukker
-
1 deciliter Brun farin
-
100 gram Smør
-
1 tsk Vanillesukker
-
2 deciliter Piskefløde 38%
I en stor skål røres 4/5 af melet, bagepulver, sukker, kanel og muskatnød sammen.
Rør mælk, sukker og smør i til det er godt blandet.
Vend tranebærrene sammen med det resterende mel og fold dem i blandingen.
Hæld blandingen i en kasserolle og sæt låget på.
Dæk låget med folie.
Placer kasserollen i en stor suppegryde og hæld ca. 8-10 cm vand i suppegryden.
Put også låg og folie på suppegryden.
Skru op på middelhøj varme og damp retten i to timer.
Tilsæt om nødvendigt mere vand efter den første time.
Sauce:
Rør sukker, farin og smør sammen i en gryde over middel varme.
Rør af og til, indtil blandingen koger.
Kog i et minut, fjern fra blusset og rør vanillesukker i.
Sæt saucen på køl til den er kølig, og rør den så med en elpisker, til den er helt jævn.
Servér skiver af buddingen med farinsaucen. Pynt med flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bacon- og kartoffelquiche
Dej: Bland hvedemel med salt. Fordel smør i små stykker og ælt det godt sammen med melblan...
Marengs dessert
Sådan laver en lynhurtig dessert med Marengs fuglereder .Køb en pakker Marengs fuglereder...
Jordbærtærte
JordbærtærteTænd ovnen på 180 grader. Bland hvedemel og tempereret smør sammen. Pisk æg, s...