Video: Kalkun cordon bleu
Kalkun cordon bleuKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Kalkunbryst
-
8 Bacon
-
4 Havarti ost 45+
-
500 gram Champignon
-
0.7 liter Piskefløde 38%
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Hvid peber
-
400 gram Parboilede ris
-
0.5 bdt Frisk oregano
Skær kalkunbryst i skiver, 1 pr. person. Skær en slids så der dannes en lomme. Fyld med bacon og ost, og luk med tandstikker. Brun kødet på en pande og derefter i ovn i 10 min. på 200°C. På samme pande svitses champignoner i skiver. Tilsæt fløde, salt og peber. Kog ind til ønsket saucekonsistens. Ris koges og serveres som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk lammegryde
Skær kødet i små tern,. Pres hvidløgene. Steg kød og hvidløg i ca. 10 min. i en gryde i ol...
Cowboyburgere
Bland kød, hakket løg og jalapenos. Form farsen til bøffer. Drys begge sider af bøfferne m...
Dobbelt chokoladelagkage
Forvarm ovnen til 150°C og smør to runde kageforme. Beklæd bunden af formene med bagepapir...