Video: Kalkun Cordon Bleu
Kalkun Cordon BleuKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Kalkunbryst
-
8 skive Bacon
-
4 skive Havarti ost 45+
-
500 gram Champignon
-
0.7 liter Piskefløde 38%
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Hvid peber
-
400 gram Parboilede ris
-
0.5 bdt Frisk oregano
Kalkun cordon bleu
Skær kalkunbryst i skiver, 1 skive pr person. Skiverne må gerne have en god tykkelse, da der skal være plads til fyldet
Skær en slids så der dannes en lomme. Fyld lommen med bacon og ost, og luk med tandstikker.
Brun kalkun cordon bleu'erne på en pande og læg dem derefter i et smurt ovnfast fad - Bages 10 min. ved 200°C.
På samme pande svitses champignoner i skiver. Tilsæt fløde, salt og peber. Kog ind til ønsket saucekonsistens.
Ris koges og serveres som tilbehør.
Dine kalkun cordon bleu med ris og champignonsauce er nu færdige - Velbekomme!
Hvis du kan lide kalkun cordon bleu så vil du sikkert også kunne lide kyllinge cordon bleu. Kylling er den mest brugte kødtype til retten. Husk altid, at fjerkræ skal gennemsteges, så det gælder selvfølgelig både kylling og kalkun.
Du kan også prøve den klassiske cordon bleu, som laves med kalvekød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk lammekølle
Bland alle ingredienser (hak forårsløg, finthak hvidløg) til marinaden i en plastikpose....
Pasta med laks og rejer
Pasta med laks og rejerSkalotteløgene pilles og skæres i tern. Laksefileten skæres også i...
Ovnstegt lammekølle
Forvarm ovnen til 200 gr.Skær dybe huller eller stik i lammekøllen. Skær hvidløgene i tynd...