Video: Svinemørbrad i rosmarin
Svinemørbrad i rosmarinKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kvist Frisk rosmarin
-
600 gram Svinemørbrad
-
30 gram Smør
-
3 stk Pære
-
200 gram Vindrue
-
3 deciliter Halvtør hvidvin
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Den friske rosmarin skylles og bladene plukkes af.
Hak dem groft.
Mørbraden rulles i hakket rosmarin.
Pres rosmarinen godt fast i kødet med hænderne.
Smelt smørret på en stor pande og brun mørbraden på alle sider ved ret høj varme.
Dæmp varmen og lad mørbraden stege i ca. 30 min.
Vend den ofte.
Pak mørbraden ind i folie og lad den hvile i ca. 20 min.
Pærerne skæres i både og druerne i halve.
Sauter først pærerne på panden og tilsæt dernæst druerne.
Sauter i ca. 3 minutter og smag til med krydderier.
Tag sauteen op og hold den varm.
Kog panden af med hvidvin.
Jævn evt. saucen med maizena jævning.
Kom salt og peber og evt. sukker i.
Anret mørbraden skåret i ca. to cm tykke skiver på et fad.
Læg også sauteen på fadet.
Vin - Commuter Cuvee Pinot Noir - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Grochau Cellars LLC, Oregon, USA, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Commuter Cuvee Pinot NoirCommuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæret på det naturlige gær og lagret 7 måned... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Grøn salat
Spørgsmål:
Hej! Jeg vil gerne spørge om der er et andet krydderi, som jeg kan bruge, vi er ikke så glade for rosmarin her i huset. På forhånd tak. Hanne
Svar:
Ja - du kan bruge timian i stedet, eller persille, men så er det nemmere at lave en "lomme" i kødet, hvor du kommer de hakkede krydderurter i. Luk evt.med en snor eller en kødnål.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
05/05-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
jeg spiser ik gris men det ser så lækker ud så kan man lave det med kyling ` ?
Svar:
Ja - du kan godt bruge kyllingebryst i stedet for mørbrad, du skal bare huske at kyllingekød altid skal være gennemstegt, og det behøves ikke at hvile i folie.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
03/05-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Denne linie: "Sauter først pærerne på panden og tilsæt dernæst druerne". Hvad betyder Sautere? Hvordan gør man det? Har aldrig mødt det udtryk før?
Svar:
Sautere er at stege hastigt på høj varme, nogen vil kalde det at svitse.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
23/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem blommetrifli
Nem blommetrifliUdsten blommerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem med sukkeret til de...
Lynstegt tofu med svampe, sukkerærter og forårsløg
Lynstegt tofu med svampe, sukkerærter og forårsløgBland ingredienserne til marinaden i en...
Æblecompot og æblechips
Æblekompot1. Skræl æblerne, udkærn dem og skær i små tern.2. Bland vand, sukker, citronsaf...