Video: Cordon Bleu
Cordon BleuKøkken:
Ingredienser:
Fransk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kalvefilet
-
0.5 tsk Sød sennep
-
80 gram Svenbo ost 45+
-
80 gram Røget skinke
-
1 stk Æggehvide
-
50 gram Hvedemel
-
1 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
1 stk Æg
-
50 gram Rasp
-
75 gram Smør
-
2 spsk Frisk persille
-
4 stk Tomat
Kalvekødet bankes ud til ca. 1 cm's tykkelse. Smøres på den ene side med sennep. På den ene halvdel af hver kødskive lægges en skive ost og en skive skinke, der knapt må nå ud til kanterne. Disse smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen og fæstnes med tandstikkere eller kødpinde. Fileterne vendes i mel, der er blandet med salt og peber. Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp. Smørret kommes på panden, når det er gyldent lægges kødet i, og det steger 3-4 min. på hver side. Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad, overhældes med stegesmørret og pyntes med persille og tomatskiver.
Serveres med pommes frites og grønne bønner
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aubergine fyldt med ratatouille
Bag auberginer halvt færdige i ovnen i 25 min. ved 180 grader. Skær courgetter, peberf...
Bruschetta med hvidløg
Rør smør, hvidløg og salt sammen i en skål. Skær fluten i skiver - 1 cm tykke. Smør skiver...
Sesamfrøsauce
Rist sesamfrøene på en tør stegepande over middel varme. Rør konstant i 5 min. Knus de ris...