Video: Hønsesalat
HønsesalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Kogt kylling
-
250 gram Champignon
-
3 spsk Mayonnaise
-
5 spsk Creme fraiche 18%
-
2 tsk Karry
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
-
5 stk Bacon
Hønsesalat
Kog en kylling eller nogle kyllingefileter og køl dem derefter af i køleskab.
Når kødet er kølet ned kan du skære det i små tern.
Kog derefter champignon i 4 min. i noget letsaltet vand. Tag dem op og skær dem i tynde skiver.
Derefter rører du mayonnaise og creme fraiche sammen og smager det til med krydderier. Vend kødet og champignon i dressingen.
Steg bacon sprød på en pande og skær i små stykker. Læg salatblade i en skål og kom hønsesalaten oven på. Pynt med bacon.
Din hønsesalat er nu klar til at blive serveret, velbekomme!
Hønsesalat - et 'kyk'ligt indslag på frokostbordet!
En klassisk hønsesalat er velkommen på ethvert frokostbord. Servér den til påskefrokosten eller julefrokosten - den er et indlysende hit og hurtigt væk. Faktisk er den så god, at vi nok er nødt til at råde dig til at servere den med brød til. Ellers når den måske slet ikke hele bordet rundt! Prøv en af vores opskrifter på rugbrød, eller lav et lækkert hvedebrød på surdej. Så rækker hønsesalaten lidt længere.
Spørgsmål:
hvor lang tids holdbarhed for denne opskrift
Svar:
Hej , hvis hygijenen er i top , så 2-3 dage
Men det bedste er at spise den samme dag
Mvh Tomas
opskrifter.dk
06/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rabarbersnaps
RabarbersnapsVask og rens rabarberne grundigt under vandhanen. Skær dem stykker med e...
Andesalat med vilde ris, pecannødder, druer og appelsindressing
Forvarm ovnen til 230°C.Opvarm en stor slip-let pande, til den er varm. Tilsæt andebryster...
Lammefilet med honningbagte forårsløg
Forårsløg og eventuelt skalotteløg, svampe og sukkerærter skylles, renses og lægges i en b...