Video: Italiensk hvedebrød på surdej
Italiensk hvedebrød på surdejKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
550 gram Durummel
-
100 gram Grahamsmel
-
3.5 deciliter Dansk vand
-
50 gram Surdej
Alle ingredienser blandes i en stor skål og røres i ca. 20 min, gerne med hænderne, husk ikke at ælte den som man vil gøre med alm. dej.
Da surdejen ikke tåler at bliver trykket skal man bare røre med flad hånd eller helst i en maskine.
Lad den stå ved stuetemperatur.
Når dejen er hævet hældes den ud på et godt melet bord og dejen deles i 2 og kommes straks i grillen på stenpladen der er varm i forvejen ( 10 minutter) på mellem varme.
Bages i 25-35 min.
Har du en sprøjteflaske med vand, så sprøjt lidt vand på før du lukker låget.
Spørgsmål:
kan det bages i ovn
Svar:
Hej Jannie
Ja, du kan sagtens bage det i ovnen. Det skal have ca. 25-35 minutter på 250 grader.
Vh. Opskrifterteamet
28/09-2020 af Cristina
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomkålsgratin med skinketern
Blomkålsgratin med skinketernSkær blomkålen ud i små stykker og blanchér dem i letsaltet v...
Apple crumble med rørsukker
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i tynde skiver. Bland skiverne med sukker og...
Bøffer med skimmeloste-panering og rødvinssauce
Smelt 1/4 af smørret på en pande. Tilsæt hakket hvidløg, hakket skalotteløg og hakket timi...