Video: Italiensk hvedebrød på surdej
Italiensk hvedebrød på surdejKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
4
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
550 gram Durummel
-
100 gram Grahamsmel
-
3.5 deciliter Dansk vand
-
50 gram Surdej
Alle ingredienser blandes i en stor skål og røres i ca. 20 min, gerne med hænderne, husk ikke at ælte den som man vil gøre med alm. dej. Da surdejen ikke tåler at bliver trykket skal man bare røre med flad hånd eller helst i en maskine. Lad den stå ved stuetemperatur. Når dejen er hævet hældes den ud på et godt melet bord og dejen deles i 2 og kommes straks i grillen på stenpladen der er varm i forvejen ( 10 minutter) på mellem varme. Bages i 25-35 min. Har du en sprøjteflaske med vand, så sprøjt lidt vand på før du lukker låget.
Spørgsmål:
kan det bages i ovn
Svar:
Hej Jannie
Ja, du kan sagtens bage det i ovnen. Det skal have ca. 25-35 minutter på 250 grader.
Vh. Opskrifterteamet
28/09-2020 af Cristina
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cookies med peanut butter og crushed chokolade
Rør smør, brun farin og sukker godt sammen, til en cremet og let luftig konsistens. Ti...
Grillet laks med tomat-olivensalsa
Skær tomaterne i terninger. Hak oliven og basilikum. Bland tomat, 2/3 af olien, hakkede ol...
Bøffelmozzarella med jordbær og rucola
Skyl og rens jordbærene og rucolaen.Den mere krævende anretning: Er du frisk, så skær jord...