Video: Frossen abrikosyoghurt
Frossen abrikosyoghurtKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 deciliter Tørret abrikos
-
4 deciliter Appelsinjuice
-
7.5 deciliter Yoghurt naturel
-
1 tsk Revet appelsinskal
Anbring tørrede abrikoser og appelsinsaft i en lille gryde.
Bring det i kog.
Læg låg på og lad det simre over middel varme i 10-12 min.
Bland abrikosblandingen, yoghurt og reven appelsinskal.
Rør godt rundt.
Overfør blandingen til en kageform.
Put formen i fryseren, til isen er næsten helt stivnet.
Del isen i store stykker, som puttes i en foodprocessor eller piskes med en elpisker.
Den er færdig når den er glat og jævn.
Overfør blandingen til en lufttæt beholder og frys det, til det er helt stivnet.
Stil det herefter i i køleskabet i 15-30, eller til det er blødgjort.
Pynt med mynte blade og server.
Frisk frugt eller bær.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolade- og pecantærte
Chokolade- og pecantærteDejBlødgør smørret og bland det med mel til det har en smuldrende...
Rabarber kage med marcipan
Hvordan laver du en rabarber kage med marcipan:Flæk vaniljestangen på den lange led, og sk...
Comfortably Numb
Hæld begge ingredienser op i et collinsglas med eller uden isterninger og server.