Video: Kinesisk æggesuppe
Kinesisk æggesuppeKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 liter Hønsebouillon
-
1 deciliter Frosen ærter
-
1 stk Æg
-
250 gram Champignon
Bring hønsebouillon og ærter i kog i en gryde.
Tilsæt champignoner i skiver.
Tilsæt langsomt ægget under konstant omrøring.
Servér suppen varm pyntet med hakket forårsløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammekølle med fetasalat
Tør lammekøllerne og læg dem på en rist i bradepanden. Rør smørret med citron, rosmarin og...
Bønnesalat med tunsauce og oliven
Kog bønnerne i letsaltet vand i 5 min. Hæld dem i et dørslag og lad dem køle af. Læg dem i...
Palæobrød
PalæobrødVent med at blande olien i til sidst (vigtigt!).Bland alle øvrige ingredienser sa...