Video: Kinesisk æggesuppe
Kinesisk æggesuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 liter Hønsebouillon
-
1 deciliter Frosen ærter
-
60 gram Æg
-
250 gram Champignon
Bring hønsebouillon og ærter i kog i en gryde. Tilsæt champignoner i skiver. Tilsæt langsomt ægget under konstant omrøring. Servér suppen varm pyntet med hakket forårsløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags Ribbensteg
Kødet lægges i en saltlage. Dækkes med film og sættes i køleskab i mindst 12 max. 16 timer...
Hakkebøf med coleslaw
- Steg hakkebøfferne -Hvidkål og gulerod snittes i fine strimler og vendes i en dressi...
Fisk i kokosmælk
Mariner filetterne i halvdelen af gurkemeje, salt og limesaft. Lad dem trække 15 min og sk...