Video: Kinesisk æggesuppe
Kinesisk æggesuppeKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 liter Hønsebouillon
-
1 deciliter Frosen ærter
-
1 stk Æg
-
250 gram Champignon
Bring hønsebouillon og ærter i kog i en gryde.
Tilsæt champignoner i skiver.
Tilsæt langsomt ægget under konstant omrøring.
Servér suppen varm pyntet med hakket forårsløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Løg- og bacontærte
Bland halvdelen af melet med vand og gær i en stor skål; rør godt rundt. Dæk skålen til me...
Gammeldags æblekage
1. Skyl æblerne og skræl dem. Skær dem i små stykker og put dem op i en gryde.2. Tilsæt ½...
Rejesalat
RejesalatTag rejerne ud af posen og lad dem tø op på en tallerken. Dup rejerne tørre med e...