Video: Kinesisk æggesuppe
Kinesisk æggesuppeKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 liter Hønsebouillon
-
1 deciliter Frosen ærter
-
1 stk Æg
-
250 gram Champignon
Bring hønsebouillon og ærter i kog i en gryde.
Tilsæt champignoner i skiver.
Tilsæt langsomt ægget under konstant omrøring.
Servér suppen varm pyntet med hakket forårsløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Choko-lime kage
Forvarm ovnen på 180 grader. Æg og sukker piskes luftigt med vanillekorn. Vand og fløde ti...
Julehavregrynskugler
JulehavregrynskuglerDisse små himmelske havregrynskugler er pakket med fibre, protein, sun...
Græsk kylling i wok
Græsk kylling i wokSkær kødet i 2x2 cm tern. Bland mel, salt og peber og vend kødet h...