Video: Kinesisk æggesuppe
Kinesisk æggesuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
1 liter Hønsebouillon
-
1 deciliter Frosen ærter
-
1 stk Æg
-
250 gram Champignon
Bring hønsebouillon og ærter i kog i en gryde. Tilsæt champignoner i skiver. Tilsæt langsomt ægget under konstant omrøring. Servér suppen varm pyntet med hakket forårsløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Makroner
Sådan laver du makroner Blend alle ingredienserne sammen til en luftig masse.Form de små m...
Rødtungepaupietter med tagliatelle samt tomat-purløgsflødesauce
Forvarm ovnen på 200°C. Vask og hak skalotteløg og persille og blend det sammen med lid...
Amerikansk lagkage
Sådan laver du amerikansk lagkageAmerikansk lagkageLagkagebund Pisk sukkeret sammen m...