Video: Risotto med rucola og hvidløg
Risotto med rucola og hvidløgKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 deciliter Hønsebouillon
-
1 spsk Olivenolie
-
3 fed Hvidløgs fed
-
4 deciliter Risottoris
-
1 stk Løg
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
100 gram Rucola
Varm bouillonen op i en gryde (det må ikke komme i kog).
Hold bouillonen varm over lav varme.
Opvarm olien i en gryde over middel varme.
Tilsæt hvidløg i tynde skiver og svits i et par minutter.
Tag hvidløget op af gryden med en hulske og gem det til senere.
Tilsæt ris og hakket løg til gryden. Svits i 5 min.
Tilsæt vin, salt og peber og kog i et minuts tid, eller til vinen er næsten helt absorberet (rør konstant).
Tilsæt nu den opvarmede bouillon lidt ad gangen.
Vent til al bouillon er absorberet før der tilsættes mere.
Fjern til sidst gryden fra blusset og tilsæt hvidløg samt hakket rucola.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Små karamelliserede pæretærter med kardemommecreme
Forvarm ovnen til 225°C. Beklæd en bageplade med bagepapir. Rul butterdejen ud på en melet...
Bagte pærer med cognac
Opvarm ovnen til 230°C. Skræl og halvér pærerne (efterlad stilken intakt) og fjern kerneh...
Sangria
Sådan laver du Sangria Skyl appelsiner og citroner og skær dem i tynde skiver, der skæres...