Video: Risotto med rucola og hvidløg
Risotto med rucola og hvidløgKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 deciliter Hønsebouillon
-
1 spsk Olivenolie
-
3 fed Hvidløgs fed
-
4 deciliter Risottoris
-
1 stk Løg
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
0.25 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
100 gram Rucola
Varm bouillonen op i en gryde (det må ikke komme i kog). Hold bouillonen varm over lav varme. Opvarm olien i en gryde over middel varme. Tilsæt hvidløg i tynde skiver og svits i et par minutter. Tag hvidløget op af gryden med en hulske og gem det til senere. Tilsæt ris og hakket løg til gryden. Svits i 5 min. Tilsæt vin, salt og peber og kog i et minuts tid, eller til vinen er næsten helt absorberet (rør konstant). Tilsæt nu den opvarmede bouillon lidt ad gangen. Vent til al bouillon er absorberet før der tilsættes mere. Fjern til sidst gryden fra blusset og tilsæt hvidløg samt hakket rucola.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøf Bourguignone
Skær kødet i 3 cm. store tern og skær bacon i små stykker. Del de pillede løg, skær porr...
Dahl
DahlHak løg og hvidløg. Sauter dem i smør med ingefær, garam masala, chili og kanel nogle...
Broccolisoufflé
Del broccolien i stilke og buketter. Snit stilkene fint og kog dem i vand uden salt i 5 mi...