Video: Penne alla gorgonzola
Penne alla gorgonzolaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 gram Pasta penne
-
3 spsk Usaltet smør
-
1 spsk Frisk salvie
-
2.5 deciliter Sødmælk
-
250 gram Gorgonzola
-
0.25 tsk Peber
-
1 knsp Revet muskatnød
-
75 gram Revet parmesan
Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen. Mens pastaen koger, brunes smør på en pande. Steg hakket salvie på panden i 1 min. Tilsæt mælk og gorgonzolastykker og steg under omrøring i 2 min. (del undervejs osten med en paletkniv eller grydeske). Skru ned til lav varme og tilsæt peber, muskatnød og salt efter smag. Tilsæt kogt pasta og parmesan til saucen. Vend det godt, så pastaen er dækket. Tilsæt evt. lidt vand, hvis en tyndere konsistens ønskes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Squashomelet
Squashen skæres i meget tynde skiver. Varm en pande op og brug halvdelen af olien og smø...
Hel grillet rødfisk
Rens fiskene for skæl og indvolde. Pas på piggene, der findes på finner og gælleklapper. F...
Fynsk brunsviger
Mel og sukker blandes, smørret smuldres i og rosinerne tilsættes. Gæren røres ud i lun mæ...