Pølsehorn

Pølsehorn
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Kan serveres med grøn salat.

Kokkens svar
Letmælk i stedet for skummetmælk?

Hej , ja det er ikke den store forskel

Mvh Tomas
opskrifter.dk

18/08-2009 af Opskrifter.dk

pølsehorn

Du skal ikke bage brødene alt for meget, og evt. skrue lidt ned for varmen, når de bages.

Desuden skal du sørge for at dejen er fugtig, så evt. tilsæt yderligere væske end, hvad der er angivet i opskriften.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

19/11-2007 af Opskrifter.dk

Pølsehorn

ja - hvorfor ikke :-) Du kan prøve at se på opskriften 'Gulerodsboller:

http://www.opskrifter.dk/Opskrift_407.100.0.html

Denne dej kan du sikkert godt bruge til at lave pølsehorn af. Der er den fordel, at den er med mindre fedt.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

29/09-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Blomkålgratin

Vegetar

Del blomkålen i små buketter og kog den med salt i ca. 4 min og lad den dryppe af i en sig...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tortilla med kartoffel og purløg

Vegetar
Proteinrig mad

Skær kartoflerne så tyndt som muligt og fordel dem i et oliesmurt fad. Pisk æg, fløde, mæ...

  1
Sværhedsgrad: 5,0 / 5
Opskrift

Farserede agurker

Vegetar
Proteinrig mad

Agurkerne skæres i 5-6 cm lange stykker, som skæres igennem på langs. Stykkerne udhules m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag