Forretter
Nutrition facts: 46 calories 1.28 carb 4.61 fat 0.59 fiber 5.8219 protein 0.5834 fat 0.348 sugar

Video: Parmaskinkeruller med gorgonzola og rucola

Parmaskinkeruller med gorgonzola og rucola

Parmaskinkeruller med gorgonzola og rucola

Parmaskinkeruller med gorgonzola og rucola
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Forret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gulerodskage med valnødder

Vegetar
Fedtfattig mad

Forvarm ovnen på 180°C. Gulerødderne skrælles, vaskes og tørres før de rives fint. Valn...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 735
Opskrift

Vegetar Burritos

Vegetar
Proteinrig mad

Indstil ovnen på 180 grader. Riv gulerødder og pastinakker groft. Skær porrerne i tynde sk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 818
Opskrift

Bananpandekager uden mel

Vegetar

Bananpandekager uden melBrug enten en stavblender eller foodprocesser til at blende havreg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 104

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag