Parmaskinkeruller med gorgonzola og rucola

Parmaskinkeruller med gorgonzola og rucola
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Forret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (4)

Antal personer:


20 gram parmaskinke

150 gram rucola

300 gram Gorgonzola

2 deciliter ribs

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Arbejd med én skive parmaskinke ad gangen: Skær skiven i tre på tværs.
Læg en lille smule rucola oven på midten af hver skinkestykke (salaten må gerne stikke lidt ud over siden på skinkestykket).
Læg herpå ca. 1 tsk ost og pres ca. ½ tsk ribs ned i osten.
Rul nu skinkestykkerne stramt sammen omkring fyldet af rucola, ost og ribs.
Gentag processen for alle parmaskinke-skiverne.
Overfør rullerne til et fad og servér.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Svaner

Vegetar
Fedtfattig mad

Vandbakkelsesdej: Kom vand, smør, salt og sukker i en kasserolle og bring det i kog. Ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mørbrad med bacon

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Skræl kartofler og løg og skær dem i skiver. Læg dem i et smurt ildfast fad. Drys med...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bruschetta med hvidløg og tigerrejer

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Pil rejerne, knus hvidløget og lad det marinere sammen. Skær tomater og bland dem med...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag