Video: Rødvinsmarinade
RødvinsmarinadeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
2 stk Gulerod
-
0.75 deciliter Olivenolie
-
2.5 deciliter Rødvin
-
1 tsk Herbes de Provence
-
2 stk Hvidløgs fed
-
7 stk Grøn peberfrugt
Skær løg og gulerødder i skiver.
Opvarm olivenolien og svits løg og gulerod i det.
Tilsæt rødvin, herbes de Provence, presset hvidløg og peberkorn.
Lad marinaden koge i 10-15 min. under låg.
Når marinaden er afkølet, sis den og er klar til servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fyldte snackpeberfrugter
Hak løg og hvidløg og basilikum fint, og mos det ind i fetaosten. Tilsæt olivenolie og e...
Bodils franskbrød
Olie og kærnemælk afmåles, hældes i en røremaskine.2 æg, salt og sukker tilsættes sammen m...
Majsdip
Bland majs, hakket chili, hakkede forårsløg, creme fraiche, jalapeno, mayonnaise og reven...