Video: Grønne chilier med fyld af røget laks og dild
Grønne chilier med fyld af røget laks og dildKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
36 stk Frisk grøn chili
-
250 gram Flødeost 60+
-
50 gram Smør
-
0.5 bdt Frisk dild
-
3 spsk Forårsløg
-
1 spsk Citronsaft
-
175 gram Røget laks
Brug engangshandsker når du håndterer chilierne.
Åbn chilierne på langs og fjern frø og frøstole.
Rør flødeost og smør sammen i en skål til det udgør en jævn blanding.
Tilsæt hakket dild, hakket forårsløg og citronsaft og rør godt rundt.
Skær laksen i tynde strimler og put dem i smørblandingen.
Smag fyldet til med salt og peber.
Fordel fyldet i de åbnede chilier.
Læg de fyldte chilier i køleskabet i et kvarters tid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Muffins med hvid chokolade og blåbær
1) Rør smør og sukker sammen, til det er blødt.2)Pisk æggene i et ad gangen, og tilsæt cre...
Bents Æbletærte
Sådan laver du Bents æbletærte Tænd din ovn og sæt temperaturen på 180 grader. Find en st...
Banan vafler med havregryn
Banan vafler med havregrynHavregrynene udblødes i mælken i 10 minutter. Tilsæt vaniljepulv...