Video: Grønne chilier med fyld af røget laks og dild
Grønne chilier med fyld af røget laks og dildKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
36 stk Frisk grøn chili
-
250 gram Flødeost 60+
-
50 gram Smør
-
0.5 bdt Frisk dild
-
3 spsk Forårsløg
-
1 spsk Citronsaft
-
175 gram Røget laks
Brug engangshandsker når du håndterer chilierne.
Åbn chilierne på langs og fjern frø og frøstole.
Rør flødeost og smør sammen i en skål til det udgør en jævn blanding.
Tilsæt hakket dild, hakket forårsløg og citronsaft og rør godt rundt.
Skær laksen i tynde strimler og put dem i smørblandingen.
Smag fyldet til med salt og peber.
Fordel fyldet i de åbnede chilier.
Læg de fyldte chilier i køleskabet i et kvarters tid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farsgratin med æbler
Svinekødet røres med fløde, rasp, æg, salt og peber. Æblerne skrælles og snittes i tynde s...
Burger
Sådan laver du din hjemmelavede Burger Kødet formes til bøffer og steges, alt efter...
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og grønne bønner
Stegt flæsk er Danmarks nationalret. Et robust måltid, der er ekstra godt, når det er kold...