Grønne chilier med fyld af røget laks og dild

Grønne chilier med fyld af røget laks og dild
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Andebryst med balsamicosauce

Kødretter
Fjerkræ

Steg andebryst gyldenbrunt med skindet nedad. Vend det og brun også kødsiden. Bland al...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bøf - burger - de bedste

Kødretter

Farsen blandes - og hviler ½-1 time i køleskabet. Brug burgerpressen - og efterfølgende g...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Andebryst med fersken og kartofler

Proteinrig mad
Fjerkræ

Rids i fedtet på andebrystet og steg det på en tør pande. Fedtsiden steges først. Vask...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag