Video: Grønne chilier med fyld af røget laks og dild
Grønne chilier med fyld af røget laks og dildKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
36 stk Frisk grøn chili
-
250 gram Flødeost 60+
-
50 gram Smør
-
0.5 bdt Frisk dild
-
3 spsk Forårsløg
-
1 spsk Citronsaft
-
175 gram Røget laks
Brug engangshandsker når du håndterer chilierne. Åbn chilierne på langs og fjern frø og frøstole. Rør flødeost og smør sammen i en skål til det udgør en jævn blanding. Tilsæt hakket dild, hakket forårsløg og citronsaft og rør godt rundt. Skær laksen i tynde strimler og put dem i smørblandingen. Smag fyldet til med salt og peber. Fordel fyldet i de åbnede chilier. Læg de fyldte chilier i køleskabet i et kvarters tid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske kyllingelår med tzatziki
Kyllingelår: Tænd ovnen på 200°C. Smør et lille ovnfast fad og læg lårene deri. Skær ci...
Cremet broccolisuppe
Cremet broccolisuppePluk broccolien i buketter og hak stilkene fint.Sautér broccolistilken...
Chili mayo
ChilimayoTag det hele på køkkenbordet og vent en time med at lave din chilimayo, så alt ha...