Video: Tapenade med grønne oliven
Tapenade med grønne olivenKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
300 gram Grønne oliven
-
50 gram Marinerede ansjoser
-
2 stk Hvidløg
-
1 tsk Kapers
-
0.5 spsk Olivenolie
-
1.5 tsk Citronsaft
-
1 knsp Cayennepeber
-
8 skive Toastbrød
Bland oliven, ansjoser, hvidløg og kapers i en foodprocessor og purér dem til en glat masse (hvis man ønsker det, kan man nøjes med at hakke ingredienserne let, så de bevarer deres konsistens og tapenaden får mere struktur).
Mens smaskinen kører på langsom hastighed tilsættes olien gradvist.
Bland til sidst citronsaft og cayennepeber i.
Overfør tapenaden til en skål.
Tapenaden serveres sammen med godt brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blødende chokoladekage med brombærkompot
Sådan laver du blødende chokoladekage:Flormelis, hvedemel og bagepulver sigtes sammen med...
Cowboygryde
Varm olien i en stor gryde over medium-høj varme. Svits oksekødet til det er brunet. Hæld...
Krydret brød
Skær tomaterne i stykker og fjern den grønne stilk. Kom tomaterne, merian og hvidløg i en...