Video: Vildtfond
VildtfondKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
5 kg Okseben
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Porre
-
1 stk Pastinak
-
1 stk Persillerod
-
0.25 stk Sellerirod
-
2 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 Tomatpure
-
1 stk Laurbærblad
-
4 stk Hvid peberkorn
Benene brunes i en ovn 1-2 timer på 175°C.
Grøntsagerne brunes enten med i ovnen den sidste ½ time eller i en stor gryde.
Tomatpure svitses med til sidst sammen med grøntsagerne.
Fyld gryden op med vand så at det lige dækker benene.
Det hele koges 8 timer.
Fonden skummes (fjerner fedt og skum) hele tiden.
Det er vigtigt at det koges langsomt.
Hvis man synes at det smager af for lidt, så gentages proceduren men i stedet for at tilsætte vand tilsættes den brune fond.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekage med skumfiduser
Chokoladekage med skumfiduserKom sukker, mel, kakaopulver, vanillesukker og bagepulver i e...
Farserede agurker
Agurkerne skæres i 5-6 cm lange stykker, som skæres igennem på langs.Stykkerne udhules med...
Boller i karry med kokosmælk
Tilberedning:Rør kødet med salt. Tilsæt peber, æg, løg og mel. Rør mælken i. Lad farsen hv...