Video: Vildtfond
VildtfondKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
5 kg Okseben
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Porre
-
1 stk Pastinak
-
1 stk Persillerod
-
0.25 stk Sellerirod
-
2 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 Tomatpure
-
1 stk Laurbærblad
-
4 stk Hvid peberkorn
Benene brunes i en ovn 1-2 timer på 175°C.
Grøntsagerne brunes enten med i ovnen den sidste ½ time eller i en stor gryde.
Tomatpure svitses med til sidst sammen med grøntsagerne.
Fyld gryden op med vand så at det lige dækker benene.
Det hele koges 8 timer.
Fonden skummes (fjerner fedt og skum) hele tiden.
Det er vigtigt at det koges langsomt.
Hvis man synes at det smager af for lidt, så gentages proceduren men i stedet for at tilsætte vand tilsættes den brune fond.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ærtesuppe med jomfruhummerhaler
Pil og rengør jomfruhummerhalerne. Steg dem på en meget varm pande i ca. 30 sekunder. Tag...
Pizzasnegle med skinke
Dej:Læg bagepapir på en bageplade Smuldr gæren i en stor skål. Kom vandet i skålen og rør....
Æblekage med kokos
Sådan laver du æblekage med kokosSæt ovnen på 175°. Smelt fedtstoffet, og lade det køle af...