Video: Bagerens boller
Bagerens bollerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Sødmælk
-
40 gram Gær
-
60 gram Sukker
-
0.5 deciliter Olie
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 stk Æg
-
700 gram Hvedemel
Lun mælken og bland den med resten af ingredienserne undtagen mel. Tilsæt så mel og ælt dejen til den bliver glat. Stil den lunt i 20 minutter. Slå luften ud af dejen, lad den atter hvile i 20 minutter. Skær dejen ud i 20 - 25 stk. og form dem til boller. Stilles til hævning i ca. 45 - 50 minutter. Sprayes eller pensles med vand. Bages ved 250 grader i ca. 10 -12 minutter til de er flotte brune
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Anderledes frugtsalat
Bland alle ingredienserne i en skål. Rør rundt, til det er godt blandet. Stil salaten på k...
Brombærtærte med marcipan
Brombærtærte med marcipan Læg brombærrene i en skål og drys 50 gram sukker over. Brombærre...
Broccolisuppe
BroccolisuppeVask broccolien grundigt og skær den efterfølgende i grove stykker. Du kan de...