Video: Bagerens boller
Bagerens bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Sødmælk
-
40 gram Gær
-
60 gram Sukker
-
0.5 deciliter Olie
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 stk Æg
-
700 gram Hvedemel
Lun mælken og bland den med resten af ingredienserne undtagen mel.
Tilsæt så mel og ælt dejen til den bliver glat.
Stil den lunt i 20 minutter.
Slå luften ud af dejen, lad den atter hvile i 20 minutter.
Skær dejen ud i 20 - 25 stk. og form dem til boller.
Stilles til hævning i ca. 45 - 50 minutter.
Sprayes eller pensles med vand.
Bages ved 250 grader i ca. 10 -12 minutter til de er flotte brune
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Filet Mignon med peberkorn- og sennepssauce
Skær kødet ud i bøffer og krydr. Steg i varm olie ved god varme ca.5 min. på hver side....
Provencalsk kalvegryde
Steg kødet på panden til det er mørt. Krydr det med salt og citronpeber. Tilsæt de snitted...
Kartoffelsalat med skyr
Kartoffelsalat med skyr Start med at skylle og skrubbe kartoflerne - eller skræl dem helt...