Video: Chutney med koriander, mynte og chili
Chutney med koriander, mynte og chiliKøkken:
Ingredienser:
Indisk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
0.5 bdt Frisk koriander
-
0.75 bdt Frisk mynte
-
1 spsk Hakket jalapeño
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Ingefær
-
2 spsk Citronsaft
-
0.5 tsk Spidskommen
-
1 tsk Honning
-
0.5 deciliter Yoghurt naturel
Chutney med koriander, mynte og chili
Purér koriander, mynte, jalapeno, hvidløg, ingefær, citronsaft, kommen, honning, salt og peber i en food processor.
Overfør puréen til et glas eller en skål og bland yoghurten i.
(Chutney kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskab i op til 3 uger)
Enjoy!
Chutney med koriander, mynte og chili
Chutney med koriander, mynte og chili er et skønt, pikant og stærkt tilbehør til mange retter.
De små buttede jalapenos (røde eller grønne chilier) tilfører chutneyen dens karakteristiske stærke smag af chili.
Hvis du vil lave andre varianter af velsmagende chutneyer, så tag et kig på vores opskrifter på fx tranebær- og ingefærchutney eller på vores mangochutney.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cæsarsalat
CæsarsalatStart med at skyl salaten under rindende vand. Del stilkene i blade, og fjern ev...
Brownie - Verdens bedste
Verdens bedste BrownieMinihakker: Chokolade og hasselnødder hakkes. Skål: Mel, bagepulver,...
Svampesuppe med basilikum
Hak løg, champignon og hvidløg. Svits løg og hvidløg i en gryde og tilsæt derefter champig...