Video: Chutney med koriander, mynte og chili
Chutney med koriander, mynte og chiliKøkken:
Ingredienser:
Indisk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
0.5 bdt Frisk koriander
-
0.75 bdt Frisk mynte
-
1 spsk Hakket jalapeño
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Ingefær
-
2 spsk Citronsaft
-
0.5 tsk Spidskommen
-
1 tsk Honning
-
0.5 deciliter Yoghurt naturel
Chutney med koriander, mynte og chili
Purér koriander, mynte, jalapeno, hvidløg, ingefær, citronsaft, kommen, honning, salt og peber i en food processor.
Overfør puréen til et glas eller en skål og bland yoghurten i.
(Chutney kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskab i op til 3 uger)
Enjoy!
Chutney med koriander, mynte og chili
Chutney med koriander, mynte og chili er et skønt, pikant og stærkt tilbehør til mange retter.
De små buttede jalapenos (røde eller grønne chilier) tilfører chutneyen dens karakteristiske stærke smag af chili.
Hvis du vil lave andre varianter af velsmagende chutneyer, så tag et kig på vores opskrifter på fx tranebær- og ingefærchutney eller på vores mangochutney.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte med ovntørrede tomater, gedeost og sorte oliven
Forvarm ovnen til 160°C. Beklæd en bageplade med bagepapir, pensl bagepapiret med lidt oli...
Hjemmebagt dansk æblekage
Del de skyllede, skrællede æbler i både. Fjern kernehus, blomst og stilk. Skær æblerne i...
Boller med hvede og rug
Røres sammen og hæver tildækket ½-1 times tid. Sættes på plade med 2 skeer og i ovnen i...