Video: Laksehakkebøffer med tomatraita
Laksehakkebøffer med tomatraitaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 gram Laksefilet
-
2 spsk Frisk purløg
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Sambal Oelek
-
1 tsk Ingefær
-
0.5 tsk Garam masala krydderi
-
1 spsk Kartoffelmel
-
0.5 deciliter Yoghurt naturel
-
1 spsk Smør
-
1 stk Tomat
-
1 stk Hvidløg
-
1.5 deciliter Yoghurt naturel
-
0.5 tsk Spidskommen
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 tsk Bordsalt
Finhak laksen i en blender.
Tilsæt alle øvrige ingredienser til farsen og blend til en jævn fars.
Form små hakkebøffer af farsen og steg dem i to minutter på hver side.
Tilbehør (raita): Hak tomaten og pres hvidløget.
Bland alle ingredienserne til raitaen og vend dem godt sammen.
Servér bøfferne med raita og ris
Ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kvarkkage
Smør og sukker røres blødt og tilsættes knuste kiks. Massen presses fast i bunden af et tæ...
Drømmemuffins
Rør smør og sukker godt sammen. Rør 1 æg i ad gangen, og tilsæt essens og mel. Derefter...
Sumpet banankage
Sumpet banankageTænd ovnen på 180°C (varmluft) og 200°C (alm.).Pisk æg og sukker sammen ti...