Video: Tranebær- og ingefærchutney
Tranebær- og ingefærchutneyKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
7
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Sukker
-
2 deciliter Æblejuice
-
0.5 deciliter Sherryvineddike
-
350 gram Tranebær
-
1 stk Pære
-
4 spsk Ingefær
-
0.25 tsk Cayennepeber
Tranebær- og ingefærchutney
Rør sukker, æblejuice og eddike sammen i en gryde over middelhøj varme, indtil sukkeret er opløst.
Tilsæt tranebær, pære i tern, finthakket ingefær og cayennepeber.
Bring det i kog.
Skru ned til middel varme og lad det simre, til chutneyen er tyknet (ca. 20 min.), rør af og til.
Smag til med salt og peber.
Afkøl og put chutneyen i en skål eller i en lufttæt beholder.
Enjoy!
Tranebær- og ingefærchutney
Tranebær- og ingefærchutneyen er særdeles velegnet til fx vildtretter, and og gås.
Tag også gerne et blik på nogle af vores andre chutneyer, som fx æble- og rødløgschutney eller mangochutney.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
5-kornsboller
5-kornsbollerKog vand og kerner i en gryde. Hæld det i en skål, kom margarine og mælk i. L...
Dahl med røde linser
Dahl med røde linserSkyl hvidkålen og skær den ud i tynde skiver. Pil løg og hvidløg og sk...
Nem svensk pølseret
Sådan laver du svensk pølseretLøgene pilles og skæres i halve ringe, kartoflerne skrælles...