Tranebær- og ingefærchutney

Tranebær- og ingefærchutney
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Tilbehør

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Velegnet til vildtretter samt and og gås.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bagte fyldte græskar

Vegetar
Vegansk Mad

Skær toppen af græskarret (gem den) og fjern kernerne. Placér det med skæresiden nedad i e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Oksebryst i peberrodssovs

Fedtfattig mad
Kødretter

Skær kød i tern og dæk med vand i gryde og kog. Fjern skum. Løg, selleri og peberrod i te...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ossobuco med safranris og cremulata

Stærk mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Skær 3-4 snit i kanten af hver kødskive - så de ikke danner skål under bruningen. Lad sm...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag