Video: Grillede kartofler med urter og parmasan
Grillede kartofler med urter og parmasanKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1.5 kg Nye kartofler
-
4 spsk Olivenolie
-
6 stk Forårsløg
-
3 spsk Frisk persille
-
3 spsk Revet parmesan
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Frisk oregano
Slik laver du lækre grillede nye kartofler med urter og parmesan
Pil eller skrub godt kartoflerne og kog dem i ca. 15 minutter.
Hæld vandet fra og lad dem køle af.
Klargør grillen.
Skær kartoflerne i halve, læg dem i en skål og hæld halvdelen af olien over.
Vend kartoflerne i olien.
Grill kartoflerne til de er gyldne, i ca. 5 min.
Overfør dem til en skål.
Drys de resterende ingredienser over og vend kartoflerne godt.
Smag til med salt og peber.
Server dine grillede nye kartofler med urter og parmesan som tilbehør til anden grillmad - velbekomme!
Flere opskrifter der passer til en grillaften:
Grillede kartofler er en nem og god ret at servere som tilbehør til en riktig grillmiddag om foråret og sommeren. For at gjøre måltidet komplet, prøv vores andre opskrifter til grillmad som en indbydende grillet lammekølle eller lav flere passende, vegetar tilbehør som grillede auberginer. De er fulde af smag.
Andre opskrifter med kartoffel:
Kartofler passer som tilbehør til de fleste måltider. Hvis du kunne lide denne opskrift prøv også en anden kartoffelret som hasselback kartofler.
Et tips til grilling af nye kartofler:
Man kan også grille nye kartofler med urter og parmesan i mindre stykker i stanniol - så slipper du for at koge dem på forhånd og de 'bages' på grillen. Fordel kartoflerne i 4 eller 5 stanniolpakker, efter de er tilberedt, og læg dem blant kullene eller over direkte varme i 15 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asparges og morkler i safransauce
Asparges og morkler i safransauceSkær nederste halvdel af aspargesene. Tørrede morkler læ...
Gulerodssuppe med dildpesto
GulerodssuppeSkyl gulerødderne grundigt (men skræl dem ikke, eftersom de indeholder masser...
Parmaskinke med oliven
Anret skinken på tallerkener, fordel olivenene over, og høvl rigeligt med parmesanost over...