Video: Bagte laksefileter med sennep- og dildsauce
Bagte laksefileter med sennep- og dildsauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 45 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Creme fraiche 18%
-
1 bdt Frisk dild
-
3 spsk Løg
-
2 spsk Dijonsennep
-
600 gram Laksefilet
-
4 gram Hvidløgs fed
Bland creme fraiche, hakket dild, hakket løg og sennep i en lille skål.
Smag til med salt og peber og lad saucen stå i en time ved stuetemperatur
Varm ovnen op til 200°C.
Smør en bageplade med lidt olie.
Placér laksefileterne (med evt. skindside nedad) på bagepladen.
Drys laksen med salt, peber og presset hvidløg.
Hæld 1/4 af saucen over laksen.
Bag laksen i ca. 20 min.
Servér resten af saucen som tilbehør.
Nye kartofler og en salat
Spørgsmål:
Hvordan med resten af sovser. Må den varmes op eller lunes
Svar:
Hej, det kan du godt, men den ser trist ud om du varmer den, så det ville jeg ikke gøre
mvh Tomas
opskrifter.dk
12/08-2014 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærparfait
Gør sådan: 1. Pisk æggeblommer og sukker til skum i en skål. Rør kornene fra vaniljestang...
Æbletærte med kanel og vanilje
Sådan laver du æbletærte med kanel og vaniljeSmørret piskes sammen med sukkeret og marven...
Tærtedej
DejenSmør skæres i stykker i mel og blandes med 1 dl creme fraiche. Dejen æltes til den hæ...