Video: Grillet laks med tomat-olivensalsa
Grillet laks med tomat-olivensalsaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Spansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
300 gram Tomat
-
5 spsk Olivenolie
-
15 stk Sorte oliven
-
0.5 bdt Frisk basilikum
-
2 spsk Kapers
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Forårsløg
-
6 stk Laksefilet
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Citronsaft
Skær tomaterne i terninger. Hak oliven og basilikum. Bland tomat, 2/3 af olien, hakkede oliven, basilikum, kapers, presset hvidløg og hakket forårsløg i en skål. Rør godt rundt. Smag salsaen til med salt og peber og stil den på køl i mindst en halv time. Klargør grillen. Pensl laksen med resten af olivenolien og drys lidt salt og peber på. Grill laksefileterne i ca. 5 min. på hver side. Overfør laksefileterne til en stor tallerken og hæld salsaen over. Rør saucen sammen og servér med laksen.
Nye kartofler og en sommerlig salat er perfekt tilbehør til denne ret
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æbletærte med marcipan
Tærtebund125 g smør225 g hvedemel80 g flormelis1 sammenpisket æg1/2 tsk saltFyld3 søde rød...
Verdens Bedste Mørbradgryde
Fremgangsmåde: Den afpudsede mørbrad krydres med salt peber og paprika. Hvorefter den br...
Fransk Boeuf Bourguignon
Sådan laver du Boeuf Bourguignon: Fjern sener og andre "urenheder" fra oksekødet. Skær oks...