Video: Grillet laks med tomat-olivensalsa
Grillet laks med tomat-olivensalsaKøkken:
Ingredienser:
Spansk
10
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
300 gram Tomat
-
5 spsk Olivenolie
-
15 stk Sorte oliven
-
0.5 bdt Frisk basilikum
-
2 spsk Kapers
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Forårsløg
-
6 stk Laksefilet
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Citronsaft
Skær tomaterne i terninger. Hak oliven og basilikum.
Bland tomat, 2/3 af olien, hakkede oliven, basilikum, kapers, presset hvidløg og hakket forårsløg i en skål.
Rør godt rundt. Smag salsaen til med salt og peber og stil den på køl i mindst en halv time.
Klargør grillen.
Pensl laksen med resten af olivenolien og drys lidt salt og peber på.
Grill laksefileterne i ca. 5 min. på hver side.
Overfør laksefileterne til en stor tallerken og hæld salsaen over.
Rør saucen sammen og servér med laksen.
Nye kartofler og en sommerlig salat er perfekt tilbehør til denne ret
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julegås a la orange
Julegås a la orangeDet overflødige fedt på gåsen fjernes. Vingespidser og gumpen ligeledes...
Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt
Peberfrugterne skylles og deles på langs og indmaden fjernes. Bagefter skæres de i tynde s...
Risengrød i ovn
Risengrød i ovn Når du skal lave risengrød i ovn, skal du brug en stor støbejernsgryde. Hv...