Video: Grillet laks med tomat-olivensalsa
Grillet laks med tomat-olivensalsaKøkken:
Ingredienser:
Spansk
10
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
300 gram Tomat
-
5 spsk Olivenolie
-
15 stk Sorte oliven
-
0.5 bdt Frisk basilikum
-
2 spsk Kapers
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Forårsløg
-
6 stk Laksefilet
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Citronsaft
Skær tomaterne i terninger. Hak oliven og basilikum.
Bland tomat, 2/3 af olien, hakkede oliven, basilikum, kapers, presset hvidløg og hakket forårsløg i en skål.
Rør godt rundt. Smag salsaen til med salt og peber og stil den på køl i mindst en halv time.
Klargør grillen.
Pensl laksen med resten af olivenolien og drys lidt salt og peber på.
Grill laksefileterne i ca. 5 min. på hver side.
Overfør laksefileterne til en stor tallerken og hæld salsaen over.
Rør saucen sammen og servér med laksen.
Nye kartofler og en sommerlig salat er perfekt tilbehør til denne ret
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet ananas med ahornsirup og cognac
Grillet ananas med ahornsirup og cognacBland cognac med ahornsirup.Skær ananassen ud i sto...
Banankage med chokolade
Bland alle de tørre ingredienser og den hakkede chokolade i en stor skål. Bland mælk, mose...
Bagt Banan med chokolade og whiskey
Skræl en "bane" af bananen, skær ned i banankødet, bare 5-6 mm ned og det samme i bredden...