Japansk fiske- og grøntsagssuppe

07/03-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

30 minutter

25 minutter

8



Fremgangsmåde:

Skær fiskefileterne i stykker på 2.5 cm. Skær med en skarp kniv hummerhalen i skiver. Kog nudlerne ca. halvt færdige efter anvisningen på emballagen og dræn dem i et dørslag.

Put nudlerne i en gryde sammen med bouillonen og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 5 min. Tilsæt gulerødder i skiver og sojasauce. Lad det simre i 2 min. mere.

Tilsæt fisk og hummer, spinat, champignoner i skiver og forårsløg skåret i mundrette længder. Lad suppen koge i 5 min. mere. Servér i suppeskåle.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 6

500 Rødspættefilet

1 stk Hummer

1 Nudler

1.5 Hønsebouillon

2 stk Gulerod

5 Frisk spinat

6 stk Champignon

6 stk Forårsløg

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g