Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
30 minutter
25 minutter
8
Fremgangsmåde:
Skær fiskefileterne i stykker på 2.5 cm. Skær med en skarp kniv hummerhalen i skiver. Kog nudlerne ca. halvt færdige efter anvisningen på emballagen og dræn dem i et dørslag.
Put nudlerne i en gryde sammen med bouillonen og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 5 min. Tilsæt gulerødder i skiver og sojasauce. Lad det simre i 2 min. mere.
Tilsæt fisk og hummer, spinat, champignoner i skiver og forårsløg skåret i mundrette længder. Lad suppen koge i 5 min. mere. Servér i suppeskåle.
Antal personer: 6
500 Rødspættefilet
1 stk Hummer
1 Nudler
1.5 Hønsebouillon
2 stk Gulerod
5 Frisk spinat
6 stk Champignon
6 stk Forårsløg