Video: Tandoorikylling creme fraiche
Tandoorikylling creme fraicheKøkken:
Ingredienser:
Indisk
13
Tilberedningstid
2 timer 40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 gram Yoghurt naturel
-
1 tsk Bordsalt
-
1 spsk Citronsaft
-
2 spsk Tandoori krydderi
-
600 gram Kyllingebryst
-
1 kg Kartofler
-
1 spsk Olie
-
1 stk Lime
-
0.5 deciliter Creme fraiche 38%
-
1 stk Agurk
-
0.5 deciliter Frisk mynte
-
0.5 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
Rør Creme fraiche godt sammen med salt, citronsaft og tandoori krydderi.
Vend kyllingestykkerne i marinaden og sæt dem i køleskabet et par timer eller dagen før.
Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i kvarte.
Vend dem med olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
Læg kyllingestykkerne i en bradepande med bagepapir.
Sæt det hele i ovnen med varmluftsfunktion ved 225°C i ca. 25 minutter.
Agurkedressing:
Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe af 1/2 time.
Skrab yoghurten ud af kaffefilteret og rør den igennem.
Tilsæt groftrevet agurk og finthakket mynte.
Smag til med salt og peber.
Server kyllingen med kartoflerne og med limebåde og agurkedressing.
Spørgsmål:
Hvor kan man få tandoorikrydderi ?
Svar:
Du kan få tandoori krydderi i specialforretninger og større supermarkeder.
mvh.
Esben
Opskrifter.dk
16/01-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
kan der i stedet bruges 10% græsk yoghurt i denne opskrift ?
Svar:
Det kan du godt.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
10/10-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet blåbærmarmelade
BlåbærmarmeladeBland blåbær, 2/3 af vandet og citronsaft i en gryde. Varm op ved me...
Caponata
1. Hak løg og hvidløg fint. Skær auberginen i små terninger. Skræl blegselleristilkene og...
Italiensk lever
Leveren gnides med finthakkede urter og trækker ½-1 time. Leveren steges i margarine i 2-...