Video: Japansk grillet fisk
Japansk grillet fiskKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
11
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
600 Tunsteak
-
4 spsk Sojasauce
-
2 spsk Tør sherry
-
2 spsk Snaps
-
2 tsk Ingefær
-
1 spsk Sukker
-
2 Forårsløg
-
3 spsk Hvidvinseddike
-
3 spsk Sukker
-
1 tsk Sojasauce
-
1 tsk Bordsalt
Skær tunbøfferne ud således at der bliver 2 stykker pr. person. Bland soja, sherry og snaps. Pres saften fra den friske ingefær ned i blandingen (fibrene smides herefter ud). Tilsæt sukker og opløs det i marinaden. Lad fiskebøfferne marinere i 30 min. Tænd ovnen på grill og varm bøfferne ca. 10 cm væk fra varmekilden i 6 min. Pensl 2-3 gange med marinade undervejs. Vend fisken og grill den anden side også. Tunbøfferne skulle gerne have en glans af marinade. Tilbehør: Forårsløgene snittes og marineres i eddike, sukker, soja og salt. Bøfferne serveres med tilbehøret hældt over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pinjesmåkager med marcipan
Forvarm ovnen til 175°C. Dæk to bageplader med bagepapir. Blend halvdelen af pinjekerne...
Bruschetta
BruschettaFørst skyller du tomaterne, og skærer den grønne stilk væk. Derefter tager du t...
Pasta med bacon, cherry tomater og parmesan
Start med at sætte vand med salt over til pastaen. Hak hvidløget fint og halver cherryt...