Video: Japansk grillet fisk
Japansk grillet fiskKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
600 Tunsteak
-
4 spsk Sojasauce
-
2 spsk Tør sherry
-
2 spsk Snaps
-
2 tsk Ingefær
-
1 spsk Sukker
-
2 Forårsløg
-
3 spsk Hvidvinseddike
-
3 spsk Sukker
-
1 tsk Sojasauce
-
1 tsk Bordsalt
Skær tunbøfferne ud således at der bliver 2 stykker pr. person.
Bland soja, sherry og snaps.
Pres saften fra den friske ingefær ned i blandingen (fibrene smides herefter ud).
Tilsæt sukker og opløs det i marinaden.
Lad fiskebøfferne marinere i 30 min.
Tænd ovnen på grill og varm bøfferne ca. 10 cm væk fra varmekilden i 6 min.
Pensl 2-3 gange med marinade undervejs.
Vend fisken og grill den anden side også.
Tunbøfferne skulle gerne have en glans af marinade.
Tilbehør:
Forårsløgene snittes og marineres i eddike, sukker, soja og salt.
Bøfferne serveres med tilbehøret hældt over
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Breadsticks
BreadsticksRør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt, sukker, rugkerner og grahamsmel...
Kalkun i wok
Hvidkålen snittes i tynde strimler. Kalkunkødet svitses i olien. Hvidkålen og chilien tils...
Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce
Steg bøfferne på en meget varm pande med olie på i 3 min. på hver side. Tag dem af, pak de...