En lækker forret fra det danske køkken. Du kan lave gravad laks på ca. 30 minutter i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Gravad laks

Gravad laks
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Baskisk skinke og æg

Proteinrig mad
Kødretter

Varm olien i en stor pande. Svits hakket løg, strimlede peberfrugt og presset hvidløg. Skæ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Cremet chokoladekage

Vegetar

Smelt smør og chokolade ved svag varme i en kasserolle. Del æggene i blommer og hvider....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grillet kyllingebryst med parmaskinke og basilikum

Proteinrig mad
Kødretter
Fjerkræ

OBS: Hvis man ønsker det, kan man marinere kyllingekødet i et par timer før tilberedningen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag