Forretter Vegetarisk Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 59 calories 41.9 carb 51.525 fat 4.085 fiber 12.46775 protein 8.11405 fat 2.81 sugar

Video: Braiserede grøntsager

Braiserede grøntsager

Braiserede grøntsager

Braiserede grøntsager
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Asiatisk

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Kan udgøre en hovedret sammen med hvide ris eller kan indgå som tilbehør i en større, kinesisk menu

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Panerede auberginer og squash

Vegetar
Vegansk Mad

Skær auberginer og squash i tynde skiver og fordel dem på to tallerkner. Lad dem trække me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 6674
Opskrift

Kylling i krydderier og yoghurt

Stærk mad
Fjerkræ

Vask og rengør kyllingen. Bland alle krydderierne. Knus hvidløg og salt i en morter.Bland...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2006
Opskrift

Hvedeknopper - Varme hveder

Vegetar

Smelt smørret i en gryde ved svag varme, tilsæt mælk, vand og bland gæren i, men hold det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2966

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag