Video: Braiserede grøntsager
Braiserede grøntsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
13
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
200 gram Kinakål
-
200 gram Blomkål
-
200 gram Grønne bønner
-
150 gram Forårsløg
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
1 tsk Sesamolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Ingefær
-
1 deciliter Vand
-
1 spsk Oystersauce
-
2 tsk Sojasauce
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
2 tsk Majsmel
Klargør grøntsagerne og skær dem i mundrette skiver eller bjælker (andre grøntsager end de her nævnte kan anvendes). Varm olie i en wok sammen med knust hvidløg og ingefær. Tilsæt grøntsagerne og steg under omrøring i 2 min. Tilsæt vand, de to saucer og salt. Læg låg på og lad det simre i 5 min. Skub grøntsagerne ud til siden af wokken, tilsæt majsmel blandet med koldt vand til væden, og lad det simre uden grøntsager, til det er tykt. Vend grøntsagerne sammen med saucen og servér øjeblikkeligt.
Kan udgøre en hovedret sammen med hvide ris eller kan indgå som tilbehør i en større, kinesisk menu
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Minestrone med kylling
Sådan gør du: * Skær kyllingebryst i strimler. Damp kyllingestrimlerne i lidt af bo...
Blomkålskager med ost
Placer blomkål i en stor gryde med vand og kog indtil de er bløde. Hæld vandet fra og lad...
Indonesisk kyllingesuppe
Partér kyllingen, læg den i en gryde med nok vand til at dække den og tilsæt salt, peberko...