Video: Braiserede grøntsager
Braiserede grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
13
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
200 gram Kinakål
-
200 gram Blomkål
-
200 gram Grønne bønner
-
150 gram Forårsløg
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
1 tsk Sesamolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Ingefær
-
1 deciliter Vand
-
1 spsk Oystersauce
-
2 tsk Sojasauce
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
2 tsk Majsmel
Klargør grøntsagerne og skær dem i mundrette skiver eller bjælker (andre grøntsager end de her nævnte kan anvendes).
Varm olie i en wok sammen med knust hvidløg og ingefær.
Tilsæt grøntsagerne og steg under omrøring i 2 min.
Tilsæt vand, de to saucer og salt.
Læg låg på og lad det simre i 5 min.
Skub grøntsagerne ud til siden af wokken, tilsæt majsmel blandet med koldt vand til væden, og lad det simre uden grøntsager, til det er tykt.
Vend grøntsagerne sammen med saucen og servér øjeblikkeligt.
Kan udgøre en hovedret sammen med hvide ris eller kan indgå som tilbehør i en større, kinesisk menu
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Panerede auberginer og squash
Skær auberginer og squash i tynde skiver og fordel dem på to tallerkner. Lad dem trække me...
Kylling i krydderier og yoghurt
Vask og rengør kyllingen. Bland alle krydderierne. Knus hvidløg og salt i en morter.Bland...
Hvedeknopper - Varme hveder
Smelt smørret i en gryde ved svag varme, tilsæt mælk, vand og bland gæren i, men hold det...