Braiserede grøntsager

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Asiatisk

Forret

25 minutter

25 minutter

13



Fremgangsmåde:

Klargør grøntsagerne og skær dem i mundrette skiver eller bjælker (andre grøntsager end de her nævnte kan anvendes).
Varm olie i en wok sammen med knust hvidløg og ingefær. Tilsæt grøntsagerne og steg under omrøring i 2 min. Tilsæt vand, de to saucer og salt. Læg låg på og lad det simre i 5 min.

Skub grøntsagerne ud til siden af wokken, tilsæt majsmel blandet med koldt vand til væden, og lad det simre uden grøntsager, til det er tykt. Vend grøntsagerne sammen med saucen og servér øjeblikkeligt.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

200 gram Kinakål

200 gram Blomkål

200 gram Grønne bønner

150 gram Forårsløg

2 spsk Jordnøddeolie

1 tsk Sesamolie

2 stk Hvidløgs fed

1 tsk Ingefær

1 deciliter Vand

1 spsk Oystersauce

2 tsk Sojasauce

0.5 tsk Køkkensalt

2 tsk Majsmel

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g