Video: Festmørbrad med champignon- og løgfyld
Festmørbrad med champignon- og løgfyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
600 gram Svinemørbrad
-
200 gram Champignon
-
1 stk Løg
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
1 stk Porre
-
1 spsk Rosenpeberkorn
-
2 deciliter Bouillon
-
1 deciliter Skummetmælk
-
1 deciliter A38
-
1 spsk Chili sauce
-
1 spsk Sød chilisauce
-
2 spsk Sød fransk sennep
-
2 tsk Sojasauce
-
1 tsk Jævning
Del mørbraden i 2 stykker, som du flækker på langs, men ikke helt igennem.
Slå kødet med en knyttet hånd til det er blevet fladere, men det må ikke gå i stykker.
Tag halvdelen af champignonerne og hele løget og hak det så fint som overhovedet muligt.
Fordel massen på kødet, men ikke helt ud til kanten.
Rul det sammen til en pølse og fæstne det med kødpinde eller tråd.
Varm en gryde godt op og kom 1 tsk. olie i gryden.
Vend mørbraden på alle sider til den er jævn gylden og tilsæt så de resterende champignoner og porren i skiver.
Svits grønsagerne godt igennem og tilsæt så de øvrige ingredienser.
Lad retten småsimre ca. 30 min.
Vend mørbraden ind imellem.
Tag mørbraden op og lad den hvile 5 min., inden den skræres i skiver. Jævn evt. saucen imens.
Serveringsforslag:
Med råstegte kartofler og mixed salat.
Med hvide kartofler og kogte grønsager.
Med nudler og marinerede grønsager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sukkerdruer
Dyp små klaser af grønne eller røde vindruer i en skål med koldt vand og strø med sukker....
Sannes boller
Kom kernerne i en skål og hæld 1 liter kogende vand over, kom olien i, lad det stå og hvil...
Krydret boller i karry
Rispilaf:Sauter skalotteløg i lidt olie, uden at de tager farve. Tilsæt hvidløg, ris samt...