Video: Oksestrimler med fem krydderier
Oksestrimler med fem krydderierKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Oksekød i strimler
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Ingefær
-
1 spsk Sojasauce
-
0.5 tsk Five Spices
-
2 spsk Majsmel
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
3 spsk Vand
Lad kødet være delvis frossent når det skæres ud.
Skær strimlerne i halve på langs, så de bliver endnu tyndere.
Knus hvidløg, salt og ingefær i en morter.
Bland dette og sojasauce med kødet.
Bland five spices pulver og majsmel og drys det over kødet.
Rod godt rundt, så det hele bliver blandet.
Varm olie i en wok og tilsæt kødet, som steges ved høj varme.
Når kødet har skiftet farve tilsættes vand, som koges op til saucen tykner.
Rør godt rundt og servér med ris eller nudler.
Ris eller nudler og gerne en kinesisk grøntsagsret eller to
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ajvar
Skær toppen af hvidløget, hæld lidt olivenolie ned i hvidløget og drys med lidt salt. Læg...
Frossen abrikosyoghurt
Anbring tørrede abrikoser og appelsinsaft i en lille gryde. Bring det i kog. Læg låg på og...
Flødekarameller
Kom fløde, sukker og glukosesirup i en lille kasserolle, og kog til en gylden karamel. Det...