Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
15 minutter
15 minutter
9
Fremgangsmåde:
Lad kødet være delvis frossent når det skæres ud. Skær strimlerne i halve på langs, så de bliver endnu tyndere. Knus hvidløg, salt og ingefær i en morter. Bland dette og sojasauce med kødet. Bland five spices pulver og majsmel og drys det over kødet. Rod godt rundt, så det hele bliver blandet.
Varm olie i en wok og tilsæt kødet, som steges ved høj varme. Når kødet har skiftet farve tilsættes vand, som koges op til saucen tykner. Rør godt rundt og servér med ris eller nudler.
Antal personer: 4
500 gram Oksekød i strimler
1 stk Hvidløgs fed
1 tsk Køkkensalt
0.5 tsk Ingefær
1 spsk Sojasauce
0.5 tsk Five Spices
2 spsk Majsmel
2 spsk Jordnøddeolie
3 spsk Vand