Video: Kyllingevinger braiseret i honning og soja
Kyllingevinger braiseret i honning og sojaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kyllingevinge
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
0.8 deciliter Sojasauce
-
2 spsk Honning
-
2 spsk Tør sherry
-
1 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Ingefær
Skær hver kyllingevinge i 2 stykker. Varm olien i en wok og steg vingestykkerne ved høj varme i 4 min. eller til de er brune. Tilsæt soja, honning, sherry, knust hvidløg og ingefær og rør godt rundt. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad vingerne simre i ca. 30 min. eller til kyllingevingerne er møre. Sørg for, at glaseringen ikke brænder på mod enden af stegetiden. Kyllingevingerne kan serveres varme eller lune, enten som hovedret med ris til eller alene som appetizers.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta m broccoli og bacon
Steg bacon sprødt på en pande, kom grofthakket hvidløg i og derefter broccolien i små buke...
Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmos
Tø dejen op. Kog kartoflerne og pil dem. Kog blomkålen, lad den dryppe af og kom begge de...
Spidskål på panden
Spidskål på pandenSkyld spidskålen under koldt vand og ryst vandet af. Skær den nederste d...