Video: Skotske scones
Skotske sconesKøkken:
Ingredienser:
Andet
7
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
2.5 deciliter Grahamsmel
-
1 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Bordsalt
-
4 spsk Smør
-
2.5 deciliter Kærnemælk
-
1 deciliter Rosiner
Forvarm ovnen til 200°C.
Smør en bageplade med margarine eller olie.
I en middelstor skål blandes de to slags mel, bagepulver og salt.
Smørret piskes og kommes i.
Tilsæt kærnemælk og ælt det til en blød dej.
Ælt rosinerne ind i dejen.
Rul dejen ud til 1 cm tykkelse på en melbestrøet overflade.
Udstik et antal cirkler med et stort glas.
Placér dejcirklerne på den klargjorte bageplade og bag dem i 15-20 min. eller til de er gyldne.
Spørgsmål:
Hvorfra stammer scones, og hvad bruges de til?
Svar:
Hej , det stammer fra England, og de bruger det til eftermiddags the som regel med lidt syltetøj
Mvh Tomas
opskrifter.dk
22/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat med belugalinser og kylling
Salat med belugalinser og kyllingSkyl linserne godt under vandhanen og kom dem derefter i...
Valnødderoulade med hindbærfyld
Valnødderoulade med hindbærfyld Pisk æggene med sukker i 10 min. til en meget luftig...
Æble Charlotte med creme anglaise og citronmelisse
Æble Charlotte med creme anglaise og citronmelisseKompot: Æbler, kanel, muskatnød, sukker...