Video: Skotske scones
Skotske sconesKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Bagværk
7
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Hvedemel
-
2.5 deciliter Grahamsmel
-
1 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Bordsalt
-
4 spsk Smør
-
2.5 deciliter Kærnemælk
-
1 deciliter Rosiner
Forvarm ovnen til 200°C. Smør en bageplade med margarine eller olie. I en middelstor skål blandes de to slags mel, bagepulver og salt. Smørret piskes og kommes i. Tilsæt kærnemælk og ælt det til en blød dej. Ælt rosinerne ind i dejen. Rul dejen ud til 1 cm tykkelse på en melbestrøet overflade. Udstik et antal cirkler med et stort glas. Placér dejcirklerne på den klargjorte bageplade og bag dem i 15-20 min. eller til de er gyldne.
Spørgsmål:
Hvorfra stammer scones, og hvad bruges de til?
Svar:
Hej , det stammer fra England, og de bruger det til eftermiddags the som regel med lidt syltetøj
Mvh Tomas
opskrifter.dk
22/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pesto med soltørrede tomater
Blend alle ingredienser sammen. Blend ikke for lang tid. Simpelt og lækkert!
Asiatisk fiskeret
Sådan laver du asiatisk fiskeret Først tænder du op i din grill. Derefter tager du en skål...
Stegt lammemørbrad
Gnid kødet med olie, krydr med salt og peber og steg mørbraden fra alle sider ved høj varm...