Kyllingevinger braiseret i honning og soja

23/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Kinesisk

Hovedret

15 minutter

30 minutter

7



Fremgangsmåde:

Skær hver kyllingevinge i 2 stykker. Varm olien i en wok og steg vingestykkerne ved høj varme i 4 min. eller til de er brune.

Tilsæt soja, honning, sherry, knust hvidløg og ingefær og rør godt rundt. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad vingerne simre i ca. 30 min. eller til kyllingevingerne er møre. Sørg for, at glaseringen ikke brænder på mod enden af stegetiden.

Kyllingevingerne kan serveres varme eller lune, enten som hovedret med ris til eller alene som appetizers.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 5

1 kg Kyllingevinge

2 spsk Jordnøddeolie

0.8 deciliter Sojasauce

2 spsk Honning

2 spsk Tør sherry

1 stk Hvidløgs fed

0.5 tsk Ingefær

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g