Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
15 minutter
30 minutter
7
Fremgangsmåde:
Skær hver kyllingevinge i 2 stykker. Varm olien i en wok og steg vingestykkerne ved høj varme i 4 min. eller til de er brune.
Tilsæt soja, honning, sherry, knust hvidløg og ingefær og rør godt rundt. Skru ned til svag varme, læg låg på og lad vingerne simre i ca. 30 min. eller til kyllingevingerne er møre. Sørg for, at glaseringen ikke brænder på mod enden af stegetiden.
Kyllingevingerne kan serveres varme eller lune, enten som hovedret med ris til eller alene som appetizers.
Antal personer: 5
1 kg Kyllingevinge
2 spsk Jordnøddeolie
0.8 deciliter Sojasauce
2 spsk Honning
2 spsk Tør sherry
1 stk Hvidløgs fed
0.5 tsk Ingefær