Video: Blæksprutte sambal
Blæksprutte sambalKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Blæksprutte
-
2 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Rejepasta
-
3 tsk Sambal Oelek
-
3 spsk Jordnøddeolie
-
0.5 stk Citronsaft
-
2 tsk Sukker
-
1.5 tsk Paprika
Rens blæksprutterne.
Skær tentaklerne af lige under "næbbet".
Gnub skindet af blæksprutterne med køkkenrulle.
Skyl dem grundigt og skær dem i skiver.
Put løg, hvidløg, rejepasta og chilier i en blender og blend til det er glat (en lille smule jordnøddeolie kan tilsættes for at få massen til at glide ned i blenderen).
Varm resterende olie i en wok og svits den blendede blanding.
Når blandingen er brun og olien begynder at skille fra i kanterne, tilsættes citronsaft, sukker og paprika, og blæksprutte stykkerne røres i.
Lad det simre, til blæksprutterne er færdige og blandingen er tyk og olieret.
Serveres med ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Face First
Fyld ingredienserne op i et whiskeyglas kvart fyldt med knust is. Rør godt rundt og server...
Blåbær pandekager
Blåbær pandekagerKom de tørre ingredienser i en skål og bland det sammen. I en anden skål...
Ingefærkylling
Forberedelse:Halver peberfrugterne og skær dem i strimler. Halver løget og snit det. Skræl...