Video: Blæksprutte sambal
Blæksprutte sambalKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Blæksprutte
-
2 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
0.5 tsk Rejepasta
-
3 tsk Sambal Oelek
-
3 spsk Jordnøddeolie
-
0.5 stk Citronsaft
-
2 tsk Sukker
-
1.5 tsk Paprika
Rens blæksprutterne.
Skær tentaklerne af lige under "næbbet".
Gnub skindet af blæksprutterne med køkkenrulle.
Skyl dem grundigt og skær dem i skiver.
Put løg, hvidløg, rejepasta og chilier i en blender og blend til det er glat (en lille smule jordnøddeolie kan tilsættes for at få massen til at glide ned i blenderen).
Varm resterende olie i en wok og svits den blendede blanding.
Når blandingen er brun og olien begynder at skille fra i kanterne, tilsættes citronsaft, sukker og paprika, og blæksprutte stykkerne røres i.
Lad det simre, til blæksprutterne er færdige og blandingen er tyk og olieret.
Serveres med ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Charlottekage
Rør smør og sukker blødt, tilsæt æggeblommer en ad gangen og rør godt. Bland mel og bagepu...
Risotto med gulerødder
Løget hakkes og gulerødderne skæres i stave på ca. 3-4 cm.Olivenolien varmes i en tykbunde...
Ovnstegte koteletter med Hoisin sauce
Bland en marinade af hvidløg, peber, Hoisin sauce, soya, citronsaft og olie i en skål. For...