Video: Asparges og morkler i safransauce
Asparges og morkler i safransauceKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
36 stk Grøn asparges
-
36 stk Morkler
-
3 deciliter Hvidvin
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
3 spsk Gruyère ost
-
1 knsp Safran
-
1 spsk Usaltet smør
Asparges og morkler i safransauce
Skær nederste halvdel af aspargesene.
Tørrede morkler lægges i blød i vand i 3 timer, skylles og lægges i hvidvin i 3 timer.
Friske morkler skal direkte i hvidvin i 1 time.
Tilbered sauce: Kog vin, fløde, ost og safran i 5 min. tilsæt 1 spsk. smør, der piskes i .
Kog asparges i letsaltet vand i 2 min. Tilsæt morkler og kog det sammen i max 1 min.
Hæld dem i et dørslag og anret dem på tallerkener med med en floron på toppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stuvede kartofler
Kartoflerne vaskes, koges, pilles, afkøles og skæres i skiver. Smør og vand gives et opkog...
Burger med ost og guacamole
Tænd ovnen på 185 grader. Form det hakkede oksekød til 4 burgerbøffer og steg dem i olien...
Brunsviger - Radza
Margarine smuldres i melet. Sukker, kardemomme og salt tilsættes. Gæren udrøres i den lunk...