Video: Asparges og morkler i safransauce
Asparges og morkler i safransauceKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
36 stk Grøn asparges
-
36 stk Morkler
-
3 deciliter Hvidvin
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
3 spsk Gruyère ost
-
1 knsp Safran
-
1 spsk Usaltet smør
Asparges og morkler i safransauce
Skær nederste halvdel af aspargesene.
Tørrede morkler lægges i blød i vand i 3 timer, skylles og lægges i hvidvin i 3 timer.
Friske morkler skal direkte i hvidvin i 1 time.
Tilbered sauce: Kog vin, fløde, ost og safran i 5 min. tilsæt 1 spsk. smør, der piskes i .
Kog asparges i letsaltet vand i 2 min. Tilsæt morkler og kog det sammen i max 1 min.
Hæld dem i et dørslag og anret dem på tallerkener med med en floron på toppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem blommemarmelade
Nem blommemarmeladeSkold, flå og fjern stenen fra blommerne og skær dem i mindre stykker.&...
Græskarboller
Langtidshævede græskarbollerDen første dag laves dejen så den kan sættes i køleskabet til...
Ovnbagt skrubbe i limesauce
Varm ovnen op til 180°C. Klip finner og hale af skrubberne og flå dem. Rens dem og skyl...