Video: Lammekølle med ansjos og rosmarin
Lammekølle med ansjos og rosmarinKøkken:
Ingredienser:
Fransk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
3 timer 30 minutter
Antal personer:
-
6 stk Hvidløg
-
9 stk Marinerede ansjoser
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
2.5 spsk Frisk rosmarin
-
1 stk Lammekotelet
-
2 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Hak hvidløg og ansjosfileter fint og mas dem til en fin masse med siden af en køkkenkniv.
Tilsæt olivenolie og hakket rosmarin og rør marinaden sammen i en lille skål.
Placér lammekøllen i et fad.
Skær adskillige 1 cm dybe slidser i køllen.
Gnid køllen med marinaden; sørg for at gnide marinaden godt ind i slidserne.
Lad den marinere i 1 time løseligt dækket med folie.
Anbring en bradepande med en rist midt i ovnen.
Opvarm ovnen til 200°C.
Placér lammekøllen på risten og drys den med salt og peber.
Steg køllen til et stegetermometer viser 65°C (for medium-rødt kød.
Stegetiden er normalt 90-110 minutter).
Lad køllen hvile i 30 min. før udskæring.
Ovnstegte kartofler og en lækker salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Skindstegt kulmule
Sådan laver du skindstegt kulmuleKog risene i 6 dl vand med 1 tsk salt i 12 min. under låg...
Bøf Bourgogne 1
1. Skær løg og hvidløg skiver, og svits dem i en spsk. olie, til de er gyldne. 2. Tag løg...
Farsbrød med grøntsager
Havregrynene udblødes i mælken. Tilsæt skinkekød, fintrevet løg, timian, salt og peber og...