Video: Pasta penna alla carbonara
Pasta penna alla carbonaraKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
10
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Bacon
-
1 spsk Olivenolie
-
6 stk Æggeblomme
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
150 gram Parmesan ost
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
400 gram Pasta penne
-
2 spsk Frisk persille
-
0 Peber
Skær baconen i terninger. Varm olien op på en pande og steg baconternene sprøde. Pisk æggeblommer og piskefløde sammen og rør halvdelen af parmesanosten i, krydr med salt og friskkværnet peber. Kog pastaen så der er bid i og afdryp den. Bland pasta og bacon i gryden. Kom flødeblandingen i, bland det hele godt og varm det op. Lad retten stå og simre, så den får en god konsistens. Drys parmesanost, hakket persille og friskkværnet peber over.
Serveres med brød og rødvin
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indbagt svinemørbrad med krydderurter
Sådan laver du indbagt svinemørbrad med krydderurterButterdej tages ud af fryseren. Mørbr...
Entrecotes med ovnkartofler og salat
Skær kartoflerne i tern og hæld olivenolie over og drys med Herbes de Provence. Bland med...
Lammekølle med krydderiblanding
Forvarm ovnen til 165°C. Bland salt, peber, hakket merian, sennep og kardemomme i en li...