Skær baconen i terninger. Varm olien op på en pande og steg baconternene sprøde. Pisk æggeblommer og piskefløde sammen og rør halvdelen af parmesanosten i,

Pasta penna alla carbonara

Pasta penna alla carbonara
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Serveres med brød og rødvin

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laksefrikadeller med remoulade

Fiskeretter

Skær laks og torsk i mindre stykker. Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grønkålssuppe a la farmor

Proteinrig mad
Kødretter

GrønkålssuppeSvineskanken dækkes med koldt vand. Lad det koge op. Det er vigtigt, at det k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave

Kødretter

Brun kødet af på panden i olie på alle sider. Læg kødet i en bradepande med god plads og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag