Video: Grøntsagscurry
GrøntsagscurryKøkken:
Ingredienser:
Indisk
12
Tilberedningstid
35 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Ingefær
-
1 dåse Kokosmælk
-
1 stk Løg
-
2 stk Frisk chili
-
0.5 tsk Gurkemeje
-
1 stk Kanelstang
-
1 stk Citrongræs
-
0.5 tsk Vand
-
250 gram Kartofler
-
250 gram Græskar
-
250 gram Grønne bønner
Grøntsagscurry
Knus hvidløg og ingefær i en morter.
Bland alle ingredienser undtagen grøntsagerne, salt og halvdelen af kokosmælken i en stor gryde og lad det simre i 10 min.
Skær grøntsagerne i skiver (andre grøntsager end de her nævnte kan lige så godt anvendes.
Husk dog, at retten er indisk og at almindelige, indiske grøntsager dermed er mest autentiske).
Tilsæt grøntsager og salt og lad det koge indtil grøntsagerne er møre.
Tilsæt resten af kokosmælken og lad retten simre fem minutter mere.
Bland friske koriander i grøntsagscurryen før servering.
Bon appetit!
Dette er en velsmagende og mættende ret til en kødfri hverdag. Kig vores opskriftsunivers igennem for andre dejlige vegetariske og veganske retter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ostelagkage
Sådan laver du din Ostelagkage Kiksene knuses og røres sammen med smeltet smør i en skål....
Søndagskage
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en rund kageform eller beklæd den med bagepapir.Pisk det blø...
Quesadillas med gedeost og asparges
Skær asparges i stykker på ca. 4 cm længde. Varm halvdelen af olien i en pande og steg asp...