Video: Abrikosgrød
AbrikosgrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
8 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tørret abrikos
-
8 deciliter Vand
-
100 gram Sukker
-
2 spsk Kartoffelmel
Abrikosgrød
Skyl abrikoserne og sæt i blød i vand i mindst 6 timer eller dagen før grøden skal spises.
Kog abrikoserne 15-20 min. i det samme vand, som de lå i blød i.
Kog indtil abrikoserne er helt møre.
Tilsæt 2/3 af sukkeret, og smag til med resten.
Rør kartoffelmel ud i lidt koldt vand og jævn grøden.
Det er vigtigt, at grøden ikke koger efter, at jævningen er tilsat.
Abrikosgrød kan nydes med sukker og mælk. En rest abrikosgrød kan bruges som fyld i trifli.
Andre spændende grødvarianter, som du kan finde opskrifter på her på siden er fx jordbærgrød eller sveskegrød.
Spørgsmål:
hur många kalorier är det?
Svar:
1 kalorie = 4,2 kj
så her er energi pr.person 270 kalorie
Mvh Dorthe
recept.se
06/02-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spaghetti med kødboller
Brødkrummen udblødes i mælken i ca. 30 min.Smelt halvdelen af smørret i en gryde ved svag...
Salat med grønne linser, bagte tomater og persille
Kog linserne som anvist på pakken sammen med timian og salt.Halvér tomaterne, drys lidt su...
Dildsauce
Bland mayonnaise og creme fraiche. Tilsæt hakkede forårsløg, persille samt dild. Rør godt...