Video: Abrikosgrød
AbrikosgrødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
4
Tilberedningstid
8 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tørret abrikos
-
8 deciliter Vand
-
100 gram Sukker
-
2 spsk Kartoffelmel
Abrikosgrød
Skyl abrikoserne og sæt i blød i vand i mindst 6 timer eller dagen før grøden skal spises.
Kog abrikoserne 15-20 min. i det samme vand, som de lå i blød i.
Kog indtil abrikoserne er helt møre.
Tilsæt 2/3 af sukkeret, og smag til med resten.
Rør kartoffelmel ud i lidt koldt vand og jævn grøden.
Det er vigtigt, at grøden ikke koger efter, at jævningen er tilsat.
Abrikosgrød
Abrikosgrød kan nydes med sukker og mælk. En rest abrikosgrød kan bruges som fyld i trifli.
Andre spændende grødvarianter, som du kan finde opskrifter på her på siden er fx jordbærgrød eller sveskegrød.
Spørgsmål:
hur många kalorier är det?
Svar:
1 kalorie = 4,2 kj
så her er energi pr.person 270 kalorie
Mvh Dorthe
recept.se
06/02-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Basilikummarinerede koteletter
Bank koteletterne let ud. Hak urter fint og pisk med olie og vineddike og hæld over køde...
Bread and butter pudding
Læg smurte brødskiver lagvis med rosiner i en smurt form og ovnfast fad. Øverste lag ska...
Vintersalat
Sådan laver du vintersalat Riv bladene fra stokken af grønkålen. Skyl bladene grundigt, og...