Sommer Vegetarisk Børnevenlig mad Desserter
Nutrition facts: 189 calories 50.8 carb 10 fat 2.65 fiber 4.425 protein 6.370675 fat 26.85 sugar

Video: Jordbærgrød

Jordbærgrød

Jordbærgrød

Jordbærgrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Vidste du at...

Du kan sagtens bruge mælk i stedet for fløde, hvis du vil have en lidt sundere udgave af desserten. På samme måde kan du bruge lidt mindre sukker og komme korn fra en ½ vaniljestang i som erstatning. På den måde behøver du ikke få dårlig samvittighed, hvis jordbærgrød er en af dine yndlingsdesserter i sommerhalvåret.


Jordbærsæsonen er fantastisk

I mange opskrifter med jordbær er det muligt at anvende dem i frossen tilstand, men der er nu intet som slår friske danske jordbær. De smager simpelthen så godt.


Der findes rigtig mange lækre desserter, snacks og drikkevarer med jordbær, og du kan heldigvis nemt selv lave mange af dem selv. Har du eksempelvis prøvet at lave en hjemmelavet jordbærmilkshake, jordbærtærte eller jordbærcupcakes? Vi kan virkelig anbefale dem alle tre, så det er bare om at komme i gang.

Kokkens svar
Jordbærgrød

Spørgsmål:

Hej Jeg bor i øjeblikket i udlandet, hvor jeg ikke kan få almindelig stivelse. Kan jeg bruge katoffelmel, Hvis!! i hvor stor mængde skal jeg bruge.



Svar:
Hej , du kan bare bruge samme mængde kartoflemel , men efter det er kommet i så skal det bare lige have en boble, så må det ikke koge mere
Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/02-2008 af Opskrifter.dk

Kogning af jordbærgrød

Spørgsmål:

Skal jordbærene lægges ned i kogende vand, eller skal de bare bringes i kog med vand? Og er det ikke nemt at komme til at lave klumper med majsstivelse?



Svar:
Du skal bare bringe dem i kog sammen med vandet - bruger du frosne bær, er det bedst hvis de tør op inden brug.
Nej - der bliver ikke klumper, hvis bare du sørger for at majsstivelsen er rørt godt ud i lidt koldt vand - jævningen må ikke være for tyk, og skal tilsættes langsomt under omrøring.

Et lille tip: lidt vanillesukker eller halve smuttede mandler smager godt i jordbærgrøden.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

24/04-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kammusling de Provence

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Sautér hvidløg, løg, auberginer (i små tern) i olivenolie på en pande i 5 minutter, tilsæt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3064
Opskrift

Fedtnødder

Kødretter

Brug hertil usaltet svinefedt og frøene fra en hel stang vanilie. Bland alle ingrediensern...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3315
Opskrift

Hollandaisesauce

Vegetar

Gør først vandbadet klar, så du ikke behøver at fumle med det senere: en stor gryde fyldes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4034

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag