Video: Rødspættefilet med krydderurtesauce
Rødspættefilet med krydderurtesauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 kg Rødspættefilet
-
4 spsk Løg
-
25 gram Smør
-
3 deciliter Tør hvidvin
-
1 deciliter Vand
-
1 tsk Køkkensalt
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
3 spsk Frisk dild
-
3 spsk Frisk persille
-
2 spsk Frisk purløg
-
2 spsk Karse
-
3 spsk Citronsaft
Fold rødspættefileterne sammen på langs med skindsiden indad.
Damp løgene klare i smør.
Læg fileterne ovenpå løgene.
Hæld hvidvin og vand ved.
Drys salt over og lad fileterne dampe under låg ca. 5 min.
Tag fileterne op og hold dem varme i serveringsfadet.
Kog fiskesuppen ind ved stærk varme uden låg til der er ca. 1/3 af væden tilbage.
Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ind til den er jævn.
Tilsæt hakkede krydderurter og smag til med salt og friskpresset citronsaft.
Hæld saucen over rødspættefileterne og server.
Servér med flûtes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Langtidsstegt and med svesker
Sådan laver du langtidsstegt and Rens anden, gnid den ind og udvendig med salt og peber. F...
Ostemad med rom
Smør rugbrødet med fedt. Fordel osteskiverne på brødet og pynt med sky og rødløg. Dryp rom...
Svamperisotto
Sådan laver du svamperisottoHalvdelen i svampene hakkes i mindre stykker, og den anden hal...