Video: Rødspættefilet med krydderurtesauce
Rødspættefilet med krydderurtesauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 kg Rødspættefilet
-
4 spsk Løg
-
25 gram Smør
-
3 deciliter Tør hvidvin
-
1 deciliter Vand
-
1 tsk Køkkensalt
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
3 spsk Frisk dild
-
3 spsk Frisk persille
-
2 spsk Frisk purløg
-
2 spsk Karse
-
3 spsk Citronsaft
Fold rødspættefileterne sammen på langs med skindsiden indad.
Damp løgene klare i smør.
Læg fileterne ovenpå løgene.
Hæld hvidvin og vand ved.
Drys salt over og lad fileterne dampe under låg ca. 5 min.
Tag fileterne op og hold dem varme i serveringsfadet.
Kog fiskesuppen ind ved stærk varme uden låg til der er ca. 1/3 af væden tilbage.
Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ind til den er jævn.
Tilsæt hakkede krydderurter og smag til med salt og friskpresset citronsaft.
Hæld saucen over rødspættefileterne og server.
Servér med flûtes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bruschetta
BruschettaFørst skyller du tomaterne, og skærer den grønne stilk væk. Derefter tager...
Kødboller med skinkekød
Forvarm ovnen til 175°C. Få skinkekødet hakket eller hak det selv i en kødhakker.I en sto...
Bodils franskbrød
Olie og kærnemælk afmåles, hældes i en røremaskine.2 æg, salt og sukker tilsættes sammen m...