Video: Bede- og gedeostsalat med pistacienødder
Bede- og gedeostsalat med pistacienødderKøkken:
Ingredienser:
Fransk
10
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 stk Rå rødbede
-
2 stk Sølvbede
-
1 stk Løg
-
2 spsk Citronsaft
-
1 tsk Havsalt
-
1 Peber
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
125 gram Blød gedeost
-
3 spsk Pistacienød
-
100 gram Rucola
Forvarm ovnen til 220°C.
Dæk de to slags beder separat ind i et dobbelt lag sølvpapir og giv dem 1½ time i ovnen.
Pak dem ud af folien.
Dressing:
Mens bederne afkøler lidt røres hakket løg, citronsaft, salt, peber og olie sammen i en lille skål. Rør godt rundt.
Når bederne er afkølet nok til man kan håndtere dem, skæres skindet af dem og de skæres i tern på ½ cm.
Ternene lægges i en skål. Tilsæt lidt dressing og vend godt.
Fordel bedeternene på tallerkener.
Fordel herpå smuldret gedeost, hakkede pistacienødder og resterende dressing.
Pynt hver portion med rucola.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt sej
Varm lidt olivenolie på en pande og rist fisken 2 - 3 minutter på hver side. Krydr med sal...
Oksekød med sesamsauce
Skær oksekødet i endnu tyndere strimler (evt. halvt over på langs). Bland salt, natron, va...
Squashsalat
Squashsalat Vask squashen grundigt under vandhanen. Skær herefter squashen i tynde skiver...