Video: Varm spinatdip
Varm spinatdipKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
300 gram Frossen hakket spinat
-
1 stk Rød peberfrugt
-
3 stk Hvidløgs fed
-
200 gram Artiskokhjerte
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 deciliter Revet parmesan
-
0.5 deciliter Fløde 13%
Forvarm ovnen til 175°C.
Bland spinat, peberfrugt i tern, presset hvidløg, mosede artiskokhjerter, creme fraiche og parmesan i en skål.
Krydr med salt og peber.
Blandingen skal være tyk og cremet.
Tilsæt fløde indtil dippen har dipkonsistens.
Hæld dippen i et ovnfast fad.
Bag dippen i 20 min., eller til den begynder at boble.
Servér som tilbehør til kiks, evt. ved ostebordet.
Spørgsmål:
Må man opvarme spinat fra dagen før? Jeg lavede en ret med spinat, rødløg, soltørrede tomater og fløde, hvorpå jeg lagde laksefileter. Vi kunne kun spise halvdelen, så jeg vil gerne varme spinaten i gryde og fisken 1 min. i micro ovn - er der nogen risiko for madforgiftning?
Svar:
Hej Birte, under forudsættning af at du har opvarmet produktet som man skal til at starte med, og efterfølgende har nedkølet det ordentligt som man skal, og at alle hygijene regler er fulgt, og at du varmer det op godt og grundigt igen, så er det ok.Stuvet spinat skal koge, og er det dagen efter kan det se trist ud , men smage godt.
Jeg beklager det lange svar men det er meget vigtigt med følgende, og det gælder altid og uden undtagelser hvis man skal være helt sikker
1.Hygijene i top (rene fingrer osv)
2.Opvarmning efter alle kunstens regler
3.Nedkøling hurtigt og effektivt, så at resterne bliver kolde ordentligt
Mvh Tomas
opskrifter.dk
27/05-2013 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vegetarisk stegt flæsk med persillesovs
Vegetarisk stegt flæsk med persillesovsStart med at tage tofuen, som gerne må være røget,...
Lassi af æble, melon og ingefær
Blend melon, æblesaft, ingefær og mynteblade.Tilsæt yoghurt, blend kort og smag til med ho...
Lækker tomatsuppe
Dagen før: Hvide bønner skal skylles og ligge i blød i 8-12 timer. Inden de bruges i denn...