Video: Østerlandsk torsk
Østerlandsk torskKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
6
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Porre
-
1 stk Løg
-
1 dåse Kokosmælk
-
600 gram Torskefilet
Gulerødder, peberfrugt og porrer renses og skæres i strimler. Sautér grøntsagerne i en sautérpande i lidt olie og tag dem herefter op. Kom hakket løg i panden og sauter det i lidt olie til det er klart. Tilsæt karry efter smag og kom kokosmælken ved. Koges igennem og smages til med chili og salt. Kom grøntsagerne i saucen og kog op. Kan evt. jævnes lidt. Til sidst tilsættes torsken, der er skåret i tern, og retten simrer i 5 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kanelsnegle med marcipan
Gærdej Start med at lune mælken og smuldr gæren i. Rør sammen. Tilsæt halvdelen af melet...
Grillet marineret lam med balsamicotomater
Rør honning, rødvinseddike, presset hvidløg, salt og peber sammen. Overfør marinaden til e...
Ostegratinerede svinekoteletter
Koteletterne steges ca 3 min på hver side i fedtstoffet, paprika drysses over og der krydr...