Video: Havtaske med oliven- og appelsinkaramel
Havtaske med oliven- og appelsinkaramelKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Havtaske
-
25 gram Usaltet smør
-
1 spsk Frisk timian
-
2 deciliter Sukker
-
2 deciliter Vand
-
100 gram Sorte oliven
-
1 stk Appelsin
Rengør fisken, fjern skindet og skær kødet i 5 cm stykker.
Svits kødet på begge sider i smør og timian. Put fisken i ovnen i 20 min. ved 180°C.
Kog sukker og vand ind til det er tyknet lidt.
Tilsæt oliven skåret i tynde ringe samt skal og saft fra appelsinen. Lad det køle ned.
Servér fiskestykkerne med oliven- og appelsinkaramel t
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammefrikadeller med mynte
Hak løg, mynte, persille, koriander og hvidløg og bland med lammekød og krydderier. Form f...
Bondebrød fra Mors
Bondebrød fra MorsBland ymer og varmt vand (40 grader) og opløs gæren heri. Tilsæt de...
Italienske kødboller
Italienske kødbollerSkær hvidløg ud i små tern.Bland alle ingredienserne sammen i en skål....