Video: Colombiansk kyllingesuppe
Colombiansk kyllingesuppeKøkken:
Ingredienser:
Andet
21
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1.2 liter Vand
-
4 deciliter Skummetmælk
-
1 kg Kartofler
-
1 stk Bladselleri
-
0.5 stk Løg
-
0.5 stk Rødløg
-
5 stk Hvidløgs fed
-
750 Kyllingebryst
-
2 stk Majskolbe
-
1 bdt Frisk persille
-
0.5 bdt Frisk koriander
-
4 stk Forårsløg
-
0.5 stk Løg
-
0.5 stk Forårsløg
-
2 spsk Frisk koriander
-
0.5 stk Frisk chili
-
2 tsk Balsamico
-
1 spsk Olivenolie
-
1.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 Kapers
-
2 stk Avocado
Colombiansk kyllingesuppe
Kom alle ingredienserne til saucen i blenderen og hak dem hurtigt sammen.
Smag til og hæld saucen op i en skål.
Skær kyllingefileter ud i mindre stykker.
Tag en stor gryde og kom vand, mælk, kartofler, selleri, begge slags løg, hvidløg og kyllingefileterne i.
Drys med salt og peber og lad det hele simre i ca. 45 min.
Tag kødet op og kom majs, forårsløg, koriander og persille i og lad det koge med i ca. 10 min.
Mos kartoflerne ud med et piskeris eller lignende.
Smag til med salt og peber.
Skær kødet i strimler og server i eller til suppen.
Kom kapers og avocadobåde i en skål.
Server dem til suppen sammen med saucen og creme fraiche.
Så er din colombianske kyllingesuppe klar til servering. Velbekomme!
Kylling egner sig fremragende til suppe, da man kan komme alt, man kan lide i. Hvis du fx er til de stærke retter, så prøv Pho Ga, som er en fantastisk vietnamesisk ret. Ellers er der selvfølgelig også en ganske almindelig kyllingesuppe.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegte nudler med jordnødder, hvidkål, æg og koriander
Kog nudlerne i 3-5 min. til de er bløde. Hvidkål skæres i strimler og koriander, chili, c...
Bagerens boller
Lun mælken og bland den med resten af ingredienserne undtagen mel. Tilsæt så mel og ælt d...
Sataygrillspyd
Skær med en skarp kniv kyllingebrystet en gang igennem på langs og en gang på tværs, så de...